Woensdag 20 juni: worden de eerste achtste finalisten al bekend?

Tijdens de zevende dag van het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland staan er wederom drie wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd van deze dag wordt gespeeld door twee landen uit poule B: Portugal en Marokko.

Zij trappen om 14.00 uur af in het Loezjniki-stadion in Moskou. Om 17.00 uur is het de beurt aan Uruguay en Saoedi-Arabië (poule A). De dag wordt om 20.00 uur afgesloten met de wedstrijd tussen Iran en Spanje in Poule B. Wanneer de resultaten in de eerste groepswedstrijd voor een aantal van deze landen gunstig is geweest, kan het maar zo zijn dat na vandaag de eerste landen bekend zijn die doorstromen naar de achtste finale.

Denk jij er zeker van te zijn dat Uruguay, Portugal of Spanje deze wedstrijd wint? Of verwacht jij mogelijk wel een verrassende uitslag gedurende één van de wedstrijden die woensdag 20 juni gespeeld wordt? In beide gevallen kun je hier een weddenschap op afsluiten bij Betcenter.be.

Je eerste weddenschap van €10,- is gratis bij Betcenter!

En met een stortingsbonus van 100% wordt dit natuurlijk helemaal interessant! Deze bonus is overigens alleen geldig voor een eerste storting en heeft een maximum van 100 euro.

Het bonusgeld kun jij gebruiken voor alle mogelijk sportweddenschappen, dus ook voor het WK 2018. Dus waar wacht je nog op? Registreer je snel bij Betcenter.be en plaats een weddenschap op de wedstrijden van 20 juni!

Win je deel van de WK Jackpot bij Napoleon Games

Ben je goed in het voorspellen van voetbal uitslagen? Speel dan mee bij Napoleon Games en maak kans op geldprijzen en free bets!

Bijna 200 weddenschappen per wedstrijd!

Wil jij een weddenschap plaatsen op Portugal – Marokko, Uruguay – Saoedi-Arabië of Iran – Spanje? Dan ben je bij Betcenter.be aan het juiste adres! Deze bookmaker biedt rond alle drie de genoemde duels namelijk bijna 200 verschillende weddenschappen aan.

Je hebt dus heel wat te kiezen. Natuurlijk biedt Betcenter.be de mogelijkheid aan om een 1×2-weddenschap af te sluiten. Deze weddenschappen zijn ongekend populair. Hierbij kies je de thuis- of uitploeg als winnaar of je kiest voor een gelijkspel. Zet jij in op de juiste uitkomst? Dan win je! Maar er is nog veel meer.

Drie duidelijke favorieten

Wanneer we kijken naar de quoteringen die Betcenter.be aanbiedt met betrekking tot de drie wedstrijden, zien we drie duidelijke favorieten. Voor winst van Uruguay krijg je 1.22 keer je inzet en winst van Spanje levert je 1.17 keer je inzet op. Niet echt de moeite waard dus om je geld in te zetten op deze landen.

Met een quotering van 1.62 is Portugal ook favoriet in het duel tegen Marokko (5.90). Desondanks acht bookmaker Betcenter.be de kans op puntverlies van Portugal een stuk groter dan van Uruguay of Spanje.

De tegenstanders van laatstgenoemde landen krijgen respectievelijk een quotering van 14.22 en 19.85. Wanneer jij wel van een gokje houdt, zijn dit natuurlijk bijzonder aantrekkelijke quoteringen.

Win een deel van €1.000.000,-

Plaats een weddenschap van minimaal €5,- op een groepswedstrijd en maak kans op een deel van 1 miljoen euro als België wereldkampioen wordt.

Meer geld winnen? Dat kan op deze manier!

Durf jij niet in te zetten op winst van Portugal? En vind je de quoteringen van Uruguay en Spanje te laag? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een mogelijkheid om meer geld te verdienen.

Je kunt in dat geval winst van Spanje en Uruguay meenemen in een combi. Wanneer je winst van deze twee landen met elkaar combineert, levert dit je een quotering van 1.43 op. Nog niet bepaald hoog natuurlijk, maar al wel een stuk hoger dan wanneer je ze single pakt!

Met combi’s kun je meer winnen, maar het risico is ook groter. Je moet immers alle wedstrijden goed hebben. Wil jij single spelen en toch een hoge quotering krijgen voor weddenschappen?

Die mogelijkheid is er ook bij Betcenter.be. Zo kun je in de wedstrijden van Uruguay en Spanje bijvoorbeeld kiezen voor de weddenschap ‘team wint en over 2,5 doelpunten’. Sluit jij deze weddenschap af op Uruguay?

Dan levert dit je toch al 1.78 keer je inzet op. Bij Spanje staat deze weddenschap met een quotering van 1.75 ietsje lager, maar al een stuk hoger dan de 1.17 die je voor winst van de Spanjaarden krijgt. Een andere interessante weddenschap om naar te kijken is ‘wint beide helften’. Hier staat bij zowel Uruguay als Spanje een behoorlijk hoge quotering op.

Veel hangt af van de eerste groepswedstrijden

Allemaal leuk en aardig natuurlijk die hoge quoteringen, maar je doet er goed aan te wachten met inzetten tot de wedstrijden in de eerste ronde zijn gespeeld. Waarom? Omdat veel namelijk afhankelijk is van de eerste wedstrijd van alle landen.

Heeft Uruguay of Spanje in de eerste wedstrijd puntverlies geleden? Dan zullen zij hun tweede wedstrijd koste wat het kost willen winnen. Ook bij winst in het eerste duel gaan beide landen waarschijnlijk voor de drie punten.

Met zes punten uit twee wedstrijden is de kans immers groot dat zij voor het laatste groepsduel al geplaatst zijn voor de achtste finales.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.