Woensdag 20 juni: erop of eronder voor Spanje, Portugal en Uruguay

Spanje, Portugal en Uruguay komen woensdag 20 juni voor de tweede keer in actie op het WK 2018 in Rusland. De landen nemen het respectievelijk op tegen Iran, Marokko en Saoedi-Arabië. De zevende dag van het WK gaat om 14.00 uur van start met de wedstrijd Portugal – Marokko, gevolgd door Uruguay – Saoedi-Arabië (17.00 uur) en Iran – Spanje (20.00 uur). Wederom drie matchen dus en bij al deze duels staat er het nodige op het spel. Ieder land wil immers doorstromen naar de volgende ronde van het toernooi. Denk jij wel te weten welke van de genoemde landen gaat winnen? Plaats dan een weddenschap op één of meerdere landen.

Weddenschappen rond het WK 2018 in Rusland kun je bij veel verschillende Belgische bookmakers afsluiten. Eén van deze bookmakers is Bwin.be. Gok jij regelmatig op voetbal? Dan heb je hier vast en zeker al wel een account. Dat komt goed uit, want jij kunt je dan direct inschrijven voor een viertal leuke bonussen rond het WK. De legale, Belgische bookmaker heeft Diego Maradonna, Vicente del Bosque, Cafú en Stefan Effenberg ingezet om speciale bonussen te lanceren rond het eindtoernooi. Wanneer jij je inschrijft voor zo’n bonus, kun je free bets verdienenj als jouw weddenschappen mislukken. Heb je nog geen account bij Bwin.be? Dan ontvang je ook nog eens een stortingsbonus wanneer jij een account aanmaakt en een eerste storting doet.

Win je deel van de WK Jackpot bij Napoleon Games

Ben je goed in het voorspellen van voetbal uitslagen? Speel dan mee bij Napoleon Games en maak kans op geldprijzen en free bets!

Over de verschillende wedstrijden

Zoals reeds aangekondigd staat er in alle drie de duels veel op het spel. Alleen voor Saoedi-Arabië lijkt het bereiken van de volgende ronde lastig te worden. De Saoedi’s verloren in het eerste duel met 5-0 van gastland Rusland en zij lieten een zeer slechte indruk achter. Portugal speelde in het eerste duel gelijk tegen Spanje (3-3) en Marokko verloor verrassend met 0-1 van Iran. Spanje en Portugal moeten eigenlijk allebei winnen om nog goede kans te maken op de achtste finales. Indien Spanje niet weet te winnen van Iran en Portugal wint wel van Marokko, kan het maar zo eens heel lastig worden om de volgende ronde te bereiken.

Weddenschappen rond de drie matchen

Verwacht jij dat Portugal wint van Marokko? Plaats dan een 1×2-weddenschap op Portugal bij Bwin.be. Hier staat een quotering van 1.57 op. Verwacht jij dat Marokko gaat stunten? Dan kun jij je geld ook inzetten op een gelijkspel (3.75) of winst voor Marokko (6.75). Vind je de laatste twee weddenschappen toch te risicovol? Sluit dan de weddenschap ‘Marokko of X’ af. Eindigt de wedstrijd in winst voor Marokko of een gelijkspel? Dan win jij 2.35 keer je inzet wanneer jij hier je geld op hebt ingezet!

Win een deel van €1.000.000,-

Plaats een weddenschap van minimaal €5,- op een groepswedstrijd en maak kans op een deel van 1 miljoen euro als België wereldkampioen wordt.

Gezien de eerste wedstrijd van Saoedi-Arabië op dit toernooi lijkt de kans klein dat zij winnen van Uruguay. Bookmaker Bwin.be is het hier roerend mee eens, gezien de quotering die op winst van de Zuid-Amerikanen staat (1.16). Een 1×2-weddenschap is hier dan ook niet echt interessant. Wat mogelijk wel interessant is, is een weddenschap met handicap. Wanneer jij Uruguay als winnaar aanwijst terwijl zij voor de wedstrijd virtueel met 0-1 achter staan, kun jij toch 1.50 keer je inzet winnen. Denk jij dat Uruguay ook wel met drie goals verschil wint? De weddenschap ‘Handicap 0-2’ levert je zelfs 2.30 keer je inzet op.

Voor Iran kan het toernooi al bijna niet meer stuk na de 0-1 zege op Marokko. Toch zullen de Iraniërs strijden voor een plek in de achtste finales. Bij winst op Spanje is de kans klein dat ze dit nog mislopen. Toch verwachten de bookmakers geen zege van Iran. Hier staat namelijk een quotering van 19.50 op. Vermoed jij ook dat Spanje wint? Bwin.be geeft jou hier 1.17 keer je inzet voor. Denk jij dat er veel goals vallen? Zet dan in op het aantal doelpunten in deze match. Zo levert ‘meer dan 2,5 goals’ jou toch al een quotering van 1.75 op.

Veel winnen? Neem een groter risico!

De quoteringen voor winst van Uruguay en Spanje zijn niet bepaald hoog. Vind jij ze zelfs veel te laag om je vingers aan te branden? Dan zoek je waarschijnlijk naar haalbare weddenschappen met een hoge quotering. Hoe hoger de quotering echter is, des te groter is het risico. Durf jij dit risico niet te lopen? Dan kun je ook wedstrijden met een lage quotering met elkaar combineren. De verschillende quoteringen worden in dat geval met elkaar vermenigvuldigd. Weet jij zeker dat Portugal wint? Combineer deze weddenschap dan bijvoorbeeld met ‘over 2,5 goals’ bij Iran – Spanje en Uruguay ‘Handicap 0-1’. Je quotering stijgt in dat geval naar 4.20 en dat is toch aanzienlijk meer dan de quotering die je krijgt wanneer je de weddenschappen single speelt. Wij moeten hierbij nog wel zeggen dat het risico van een combi natuurlijk wel een stuk groter is. Je kunt bij Bwin.be echter nog wel een protector aanschaffen. Zo win je alsnog wanneer er bijvoorbeeld één wedstrijd fout gaat. De kosten hiervoor zijn vrij hoog, dus het is maar de vraag of jij dit interessant vindt.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.