WK Voetbal Wedden op Frankrijk – België

Frankrijk – België: wie gaat strijden om de wereldbeker?

Frankrijk en België staan dinsdag 10 juli tegenover elkaar in de eerste halve finale van het toernooi om de wereldbeker. De match start om 20.00 uur en wordt afgewerkt in Sint-Petersburg. De winnaar van deze match mag in de finale proberen de wereldbeker te veroveren. De tegenstander in de finale komt uit de match tussen Kroatië en Engeland. Heb jij een grote favoriet voor de eerste halve eindstrijd tussen Frankrijk en België? Laat het dan vooral niet na om je geld hierop in te zetten. Dit kan door een weddenschap te plaatsen bij Bwin.be.

BookmakerFrankrijk-BelgiëBookmaker
2.053.2512.00 *
2.123.4010.00 *
2.123.453.95
2.123.403.90
2.123.403.90
Circus Sportsbook2.113.503.85Circus Sportsbook
Betway België Sports Review2.103.403.80Betway België Sports Review
Logo bookmaker bwin2.103.403.80Logo bookmaker bwin
2.203.453.75
2.153.453.70
2.153.403.69
2.183.253.65
2.183.353.65
2.053.253.60
2.163.353.60
* Alleen voor nieuwe spelers

De legale, Belgische bookmaker Bwin.be biedt zo’n 340 weddenschappen aan rond de match van de Rode Duivels. Heb jij nog niet eerder gewed bij deze bookmaker? Dan moet je natuurlijk eerst een account aanmaken. Bwin.be biedt jou in dat geval nog een extra voordeel. Je krijgt namelijk een welkomstbonus wanneer jij je nu registreert bij deze bookie. Deze bonus betreft een stortingsbonus van 200%, met een maximum van 150 euro. Stort jij 75 euro op je account? Dan verhoogt Bwin.be dit bedrag met 150 euro. In plaats van 75 euro heb jij dus 225 euro om mee te wedden. En met dat geld kun je natuurlijk prima een weddenschap plaatsen op de match tussen Frankrijk en de Rode Duivels.

Hoe verging het de landen tot nu toe?

We kunnen wel stellen dat het zowel Frankrijk als België behoorlijk goed vergaan is tot nu toe. Beide landen staan immers in de halve eindstrijd van het toernooi om de wereldbeker. De Fransen eindigden in een groep met Denemarken, Peru en Australië op een eerste plek. Frankrijk leed alleen puntverlies tegen de Denen. In de achtste finale rekende Frankrijk in een spectaculaire match af met Argentinië (4-3). Bij de laatste acht trof het land Uruguay. Deze wedstrijd wonnen de Fransen uiteindelijk redelijk overtuigend met 0-2.

Net als Frankrijk werd ook België groepswinnaar. De Rode Duivels rekenden in de groep af met Panama (3-0), Tunesië (5-2) en Engeland (0-1). In de achtste finales trof het land Japan. Op papier een ploeg die te kloppen moest zijn, maar België kwam met 0-2 achter. De Rode Duivels keerden de match echter om en wonnen in de reguliere speeltijd met 3-2. In de kwartfinales trof België Brazilië. Het Zuid-Amerikaanse land werd voorafgaand aan het toernooi bestempeld als de grote favoriet. Toch slaagde België erin om de match te winnen. Het werd uiteindelijk 1-2. Daardoor ging niet Brazilië, maar België door naar de halve eindstrijd.

Plaats je weddenschap bij Bwin.be

We vertelden je net al dat je bij Bwin.be meer dan 300 weddenschappen af kunt sluiten op de halve eindstrijd tussen Frankrijk en België. Heb jij geen zin om het hele aanbod van deze bookmaker door te spitten? Dan heb je geluk. Wij hebben hier namelijk alvast een aantal weddenschappen op een rijtje gezet.

Wie trekt aan het langste eind?

Frankrijk en België zijn aan elkaar gewaag. Denk jij desondanks toch al te weten wie er gaat winnen? Sluit dan een 1×2-weddenschap af bij Bwin.be. Je wedt hierbij op winst van één van de twee landen of een gelijkspel. Frankrijk wordt door de Belgische bookmaker als favoriet gezien in deze match. Op winst van de Fransen staat namelijk een quotering van 2.50. Bij een overwinning van België keert Bwin.be 2.95 keer je inzet uit. Denk jij dat de match eindigt in een gelijkspel? Hier staat momenteel een quotering van 3.20 op. Wanneer jij deze weddenschap plaatst bij Bwin.be, moet je wel weten dat het enkel om de reguliere speeltijd gaat. Staat het na 90 minuten gelijk en heb jij hier niet op ingezet? Dan heb jij jouw weddenschap verloren.

Wie gaat door naar de finale?

Is het jou toch een te grote gok om een winnaar aan te wijzen na 90 minuten? Dan heeft Bwin.be een mooie oplossing voor jou. Je kunt bij deze Belgische bookmaker namelijk ook wedden op het land dat de finale bereikt. Bij deze weddenschap wordt een verlenging en eventuele strafschoppen wel meegenomen. Je loopt dus aanzienlijk minder risico. Nadeel hiervan is dat de quoteringen hierdoor ook dalen. Zo staat er op een plek van Frankrijk in de volgende ronde een quotering van 1.72, terwijl je 2.05 krijg voor België.

Niet afhankelijk zijn van één land? Dat kan bij Bwin.be!

Het is een vrij grote gok om Frankrijk of België als winnaar van het duel aan te wijzen. Durf jij het niet aan om voor één van de twee landen te kiezen? Sluit dan een weddenschap af waarbij je niet afhankelijk bent van óf Frankrijk óf België. Je kunt bij Bwin.be namelijk ook wedden op weddenschappen waar beide landen aan bij kunnen dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het totaal aantal doelpunten in de match, het aantal corners of het aantal kaarten.

Wat kunnen we verwachten?

We kunnen in ieder geval een spannende pot verwachten, dat is wat ons betreft wel zeker. Al is het wel de vraag of de landen direct op de aanval gaan spelen of toch eerst de kat uit de boom kijken. In dat laatste geval kan het maar zo een saaie wedstrijd worden waarin slechts één keer gescoord wordt. Hier gaan wij echter niet van uit. En uiteraard hopen wij natuurlijk dat de Rode Duivels aan het langste eind trekken. Bwin.be mag Frankrijk dan wel als favoriet hebben aangewezen, maar de kans dat België de eindstrijd bereikt is wat ons betreft zeker net zo groot!

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.