Wedden op Frankrijk – Kroatië: wie gaat aan de haal met de wereldbeker?

Brazilië, Duitsland en Spanje: zo maar drie grote favorieten bij aanvang van het toernooi om de wereldbeker een maandje geleden. Geen van deze drie landen staat echter in de finale. Outsider Frankrijk is het wel gelukt de eindstrijd te bereiken. Zij nemen het zondag 15 juli om 17.00 uur op tegen Kroatië.

Voor velen is Frankrijk de grote favoriet in dit duel. Is dit ook bij jou het geval? Plaats dan een weddenschap op winst van Frankrijk. Bij de legale, Belgische bookmaker Unibet.be krijg jij hier toch al 1.93 keer je inleg voor. Denk jij dat Kroatië wint? Dan keert Unibet.be jou maar liefst 4.90 keer je inzet uit. Naast deze twee weddenschappen heb je nog een kleine 1000 (!!!) weddenschappen die jij bij Unibet.be rond dit duel af kunt sluiten.

Je kunt dus lekker cashen wanneer jij een wedt op de WK-finale en bovendien heb jij ook nog eens een groot aantal mogelijkheden bij Unibet.be. Ben jij nog geen klant bij deze bookmaker? Maak er dan tijdens het toernooi om de wereldbeker nog eentje aan. Waarom? Omdat deze Belgische bookmaker jou een leuke stortingsbonus in het vooruitzicht stelt. Stort jij de eerste keer 40 euro op jouw account? Dan verhoogt Unibet.be dit bedrag met 80 euro. In plaats van 40 euro speeltegoed heb jij dus 120 euro speeltegoed. Waar wat je dus nog op? Maak snel een account aan bij Unibet.be en plaats direct jouw weddenschap op Frankrijk – Kroatië!

Speel mee op Unibet.be

The road to the final

De finale wordt voor zowel Frankrijk als Kroatië hun zevende match tijdens dit toernooi om de wereldbeker. Frankrijk stroomde, na zeges op Australië (2-1), Peru (1-0) en een gelijkspel tegen Denemarken (0-0) als groepswinnaar door naar de achtste finale. Hierin rekende Frankrijk af met Argentinië (4-3). In de kwartfinale stond er een ontmoeting met het sterke Uruguay op de rol. Ook deze horde wist Frankrijk te nemen (0-2). Tot slot werd België in de halve eindstrijd met een minimaal verschil verslagen: 1-0.

Kroatië is voor velen dé verrassing van het toernooi. Niemand had voor aanvang van het WK een euro gegeven voor een finaleplek van de Kroaten. Zij hebben echter het tegendeel bewezen. In de groepsfase won Kroatië drie keer: 2-0 (Nigeria), 0-3 (Argentinië) en 1-2 (IJsland). In de achtste finales werd Denemarken, na een 1-1 stand in de verlenging, na strafschoppen geklopt. Ook in de kwartfinale, tegen Rusland, kwam het aan op strafschoppen. Na 90 minuten stond het 1-1 en na 120 minuten 2-2. De Kroaten namen de penalty’s uiteindelijk net wat beter. In de halve eindstrijd versloeg Kroatië Engeland. Wederom moest er een verlenging aan te pas komen, maar de Kroaten beslisten de match dit keer in de extra tijd.

Het aanbod van Unibet.be rond de finalematch

Bijna 1000 weddenschappen zijn er bij Unibet.be af te sluiten rond de match in de finale. Er zit dus vast en zeker ook iets interessants voor jou tussen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Lees dan vooral verder. Wij hebben hieronder namelijk een selectie gemaakt van een aantal weddenschappen die jij bij Unibet.be af kunt sluiten rond de finalematch.

Wie mag de cup omhoog houden

Natuurlijk kun jij bij Unibet.be een 1×2-weddenschap plaatsen. De quoteringen voor winst van Frankrijk en Kroatië gaven we je in de intro al. Deze weddenschap is vrij risicovol, zeker wanneer jij een verlenging verwacht. De 1×2-weddenschap geldt namelijk alleen maar voor de reguliere speeltijd. Plaats jij deze weddenschap en verwacht je een verlenging? Dan moet jij je geld dus inzetten op een gelijkspel (3.30). Alleen dan win je namelijk. Dit is natuurlijk behoorlijk risicovol. Je kunt het risico echter vrij eenvoudig verkleinen. Hoe? Door te wedden op de winnaar van de competitie. Bij deze weddenschap wordt een verlenging wel meegenomen. Ook wanneer één van de twee landen na strafschoppen wint, win jij. De quotering voor deze weddenschap is wel aanzienlijk lager. Niet gek natuurlijk, want jij loopt ook minder risico. Wanneer Frankrijk de competitie wint, betaalt Unibet.be jou 1.45 voor iedere ingelegde euro. Bij winst van Kroatië is dit 2.85.

Speel mee op Unibet.be

Harde strijd

Beide landen hebben de finale bereikt en zij zullen dan ook alles in het werk stellen om de beker te winnen. De kans is dan ook groot dat het een harde wedstrijd wordt, al valt of staat deze weddenschap natuurlijk met de scheidsrechter. De Argentijn Nestor Pitana is aangesteld als arbiter voor de finalematch. Hij geeft gemiddeld minimaal 5 gele kaarten per match. De weddenschap ‘over 3,5 kaarten’ staat op 1.55, terwijl je voor ‘over 4,5 kaarten’ zelfs 2.43 keer je inleg krijgt. Denk jij te weten welke speler een kaart pakt? Wedt hier dan ook op bij Unibet.be. Zo staat er bijvoorbeeld 3.00 op een kaart van Ante Rebic, die toch wel bekend staat om zijn agressieve spel.

Doelpuntenmaker

Ben jij een echte gokker? Dan durf je het vast wel aan wat geld in te zetten op een doelpuntenmaker in de WK-finale. Je neigt dan waarschijnlijk naar Antoine Griezmann of Kylian Mbappé. Zij hebben namelijk de nodige doelpunten gescoord. Samen waren zij goed voor 6 van de 10 Franse treffers op dit toernooi. Een treffer van Griezmann in de finale staat bij Unibet.be op 2.75, terwijl je 3.05 krijgt voor een treffer van Mbappé. Zie jij Kroatië (ook) scoren in dit duel? Dan is de kans aanwezig dat dit Mario Mandzukic is. Op een doelpunt van de Kroatische spits staat momenteel een quotering van liefst 5.50. Voor een goal van Modric krijg je overigens zelfs 8.00 keer je inleg.

De verwachtingen

De meeste mensen zien Frankrijk als favoriet voor dit duel. Niet gek ook wanneer je de twee selecties naast elkaar legt. De Fransen hebben veel meer bekende namen dan de Kroaten. Toch zegt dit lang niet alles. Kroatië heeft namelijk leuk voetbal laten zien gedurende dit toernooi. Dit kunnen we van de Fransen niet zeggen, met uitzondering van de wedstrijd tegen Argentinië dan. Zodra de Fransen op voorsprong komen, zakken zij in. Kroatië heeft laten zien hier doorheen te kunnen voetballen, aangezien Engeland ook inzakte bij een voorsprongs. Wij zien Frankrijk desondanks wel als favoriet, maar Kroatië is zeker niet op voorhand af te schrijven!

Speel mee op Unibet.be

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.