Dinsdag 26 juni: Dag van de waarheid voor groep C en D

In groep C en D zijn twee landen al zeker van een plek in de achtste finales: Frankrijk en Kroatië. Voor de tweede plek in beide groepen, die eveneens recht geeft voor een plek in de volgende ronde, wordt dinsdag 26 juni gestreden. In groep C worden om 16.00 uur de wedstrijden Denemarken – Frankrijk en Australië – Peru afgewerkt. Om 20.00 uur treffen Nigeria en Argentinië en IJsland en Kroatië elkaar in groep D. Denk jij al te weten hoe een aantal van deze duels afloopt? Plaats dan een weddenschap bij de Belgische bookmaker Bwin.be.

Heb jij nog geen account bij Bwin.be? Dan doe je er goed aan hier een keer naar te kijken. Deze legale, Belgische bookmaker biedt namelijk heel veel weddenschappen aan rond de duels van dinsdag 26 juni. Daarbij komt ook nog eens dat er leuke bonussen zijn voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Nieuwe klanten ontvangen een stortingsbonus van 200%, met een maximum van 150 euro. Heb jij al een account bij Bwin.be? Dan kun jij je inschrijven voor de bonussen van Vicente del Bosque, Cafu, Diego Maradonna en Stefan Effenberg. Hiermee kun je onder meer free bets winnen.

Inzetten op de wedstrijden
Ben jij een voetballiefhebber? Dan heb je waarschijnlijk zoveel mogelijk wedstrijden van het toernooi om de wereldbeker bekeken. Mag je daarnaast ook graag een gokje wagen op de matchen? Dan is de kans groot dat jij ook dinsdag 26 juni wat geld inzet op één of meerdere duels. De kans is echter aanwezig dat je nog zoekt naar geschikte weddenschappen. Wij zetten hieronder een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.

En de winnaar is …?

Zowel Frankrijk als Kroatië heeft zes punten gehaald uit de eerste twee wedstrijden. Zeker van de eerste plek zijn ze nog niet, al moet het bij Kroatië wel heel gek lopen wanneer zij toch nog tweede worden. Frankrijk vecht in een onderling duel met de Denen uit wie er groepswinnaar wordt. Alleen bij een nederlaag wordt Frankrijk tweede. Denemarken is overigens ook nog één puntje nodig om er zeker van te zijn dat zij de volgende ronde halen. De kans is dus aanwezig dat het een ‘salonremise’ wordt. Hierdoor kan inzetten op ‘Denemarken of gelijkspel’ bij Bwin.be zeker interessant zijn. Voor deze weddenschap krijg jij momenteel 1.65 keer je inzet. Reguliere winst van de Denen staat overigens op 4.60, terwijl winst van Frankrijk op 2.20 staat. Voor een gelijkspel krijg je 2.65 keer je inzet.

De strijd om plek twee in de groep

Australië kan nog tweede worden in groep C. Het moet in dat geval wel zelf winnen van Peru. Bwin.be ziet Peru echter als favoriet (2.45). Voor winst van Australië krijg je 2.95 keer je inzet. Zelf winnen alleen is overigens niet voldoende. Het land heeft hiervoor wel de hulp van Frankrijk nodig. Wanneer de Fransen winnen en de Australiërs ook, wordt er naar het doelsaldo van Denemarken en Australië gekeken om te bepalen wie tweede wordt.

In poule D zijn er zelfs nog drie landen die op plek twee kunnen eindigen: Argentinië, Nigeria en IJsland. Nigeria heeft met drie punten de beste papieren, maar zij spelen in de laatste groepsmatch wel tegen Argentinië. Nu is het spel van de Argentijnen nog niet echt best, maar ze beschikken wel over een aantal spelers die de wedstrijd in hun eentje kunnen beslissen. Mocht Argentinië winnen, dan kan het tweede worden. Het is in dat geval wel afhankelijk van de uitslag bij IJsland – Kroatië. Indien de IJslanders dit winnen, kunnen zij maar zo tweede eindigen. Kroatië moet echter nog wel een puntje halen om zeker te zijn van groepswinst.

Wil jij inzetten op de hierboven behandelde matchen? Dan ben je vast benieuwd naar de quoteringen. Winst van Nigeria levert je 5.75 keer je inzet op, winst van Argentinië 1.55 keer en een gelijkspel 4.33 keer. Zet jij in op winst van IJsland? Dan keert Bwin.be jou 3.40 keer je inzet uit wanneer het land wint of het duel in een gelijkspel eindigt. Kroatië staat op 2.15, maar het land spaart wel de nodige spelers.

Combineer picks met elkaar

Heb jij per duel één weddenschap uitgekozen? Dan kun je ervoor kiezen deze met elkaar te combineren. De quoteringen worden in dat geval met elkaar vermenigvuldigd. Hierdoor wordt de totale quotering een stuk hoger, waardoor je meer kunt winnen. Nadeel is alleen wel dat je alle wedstrijden in een combi goed moet hebben om te winnen. Durf jij dit risico niet aan? Speel de matchen dan allemaal afzonderlijk, als single. Het winbedrag is dan een stuk lager en dat geldt ook voor het risico.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.

Updated: 26 juni 2018 — 22:45