Dinsdag 19 juni: de laatste wedstrijden in ronde 1 en de eerste in ronde 2

Waar het WK 2018 voor gastland Rusland donderdag 14 juni al is begonnen, moeten Colombia, Japan, Polen en Senegal wachten tot dinsdag 19 juni. Colombia neemt het deze dag om 14.00 uur op tegen Japan, terwijl Polen en Senegal om 17.00 uur tegenover elkaar staan. Gastland Rusland sluit deze zesde dag van het WK af met de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de groepsfase. De Russen staan om 20.00 uur tegenover Egypte.

Win je deel van de WK Jackpot bij Napoleon Games

Ben je goed in het voorspellen van voetbal uitslagen? Speel dan mee bij Napoleon Games en maak kans op geldprijzen en free bets!

Net als de voorgaande dagen heb jij dinsdag 19 juni dus ook weer voldoende mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten. Ben je nog op zoek naar een geschikte Belgische bookmaker? Dan is Bingoal.be zeker een aanrader. Niet alleen kun je hier talloze weddenschappen afsluiten rond het WK, maar je krijgt er ook nog eens een leuke welkomstbonus. Deze bonus geldt overigens niet alleen voor nieuwe, maar ook voor bestaande klanten. Dit betreft een eenmalige stortingsbonus met een maximum van 100 euro. Meld jij je aan voor deze bonus en stort je vervolgens 100 euro? Dan ontvang je van Bingoal.be 100 euro extra om mee te wedden op het WK 2018 in Rusland!

Wedden op de wedstrijden van 19 juni

Voor wat betreft de 1×2-weddenschappen met betrekking tot de wedstrijden van dinsdag 19 juni valt op dat er in slechts één wedstrijd een overduidelijke favoriet is. Bookmaker Bingoal.be verwacht namelijk dat Colombia wint van Japan. Op winst van Colombia staat een quotering van 1.63. Bij Polen – Senegal zijn de quoteringen respectievelijk 2.30 en 3.25. Een gelijkspel staat hier op 3.15. Volgens Bingoal.be is Rusland ook enigszins in het voordeel in de wedstrijd tegen Egypte. Bij winst van het gastland krijg jij 2.05 keer je inzet, terwijl winst van Egypte je 3.85 keer je inzet oplevert. Denk je dat het duel gelijk eindigt? Hier staat op dit moment een quotering van 3.20 op.

Andere weddenschappen bij Bingoal.be

Naast het wedden op de uitkomst van de drie wedstrijden die op 19 juni gespeeld worden, biedt Bingoal.be ook nog heel wat andere weddenschappen aan. Zo kun je op de wedstrijden Colombia – Japan en Polen – Senegal zo’n 65 weddenschappen afsluiten. Bij Rusland – Egypte heb je om en nabij de 40 verschillende mogelijkheden. Een aantal van deze mogelijke weddenschappen lichten we hieronder uit.

Win een deel van €1.000.000,-

Plaats een weddenschap van minimaal €5,- op een groepswedstrijd en maak kans op een deel van 1 miljoen euro als België wereldkampioen wordt.

Gescoorde doelpunten

Bingoal.be beidt jou onder meer de mogelijkheid aan om te wedden op het aantal doelpunten dat in de drie wedstrijden gescoord wordt. Verwacht jij minimaal 3 goals bij Polen – Senegal? Zet dan in op ‘meer dan 2,5 doelpunten’. De quotering voor deze weddenschap staat momenteel op 2.25. Denk je dat er maximaal twee goals vallen? Sluit dan de weddenschap ‘minder dan 2,5 doelpunten’ af. Hier krijg jij 1.63 keer je inzet voor. Denk jij dat beide teams weten te scoren? De weddenschap ‘beide teams scoren’ staat momenteel op een quotering van 1.91.

Aantal goals per land

Naast het totaal aantal doelpunten kun jij bij Bingoal.be ook inzetten op het aantal doelpunten dat een land in een wedstrijd scoort. Zo verwacht jij mogelijk wel dat Egypte minimaal één keer het net weet te vinden tegen Rusland. Wanneer Mohamed Salah meedoet in dit duel, is die kans natuurlijk aanwezig. Ook bij zijn afwezigheid kan Egypte natuurlijk scoren. Een doelpunt van Egypte levert je bij Bingoal.be 1.55 keer je inzet op. Denk jij dat niet alleen Egypte maar ook Rusland scoort? Plaats dan de weddenschap ‘beide teams scoren’. Hier staat op dit moment een quotering van 2.02 op.

Welke speler scoort een doelpunt

Vind jij de quotering voor winst van Colombia op Japan wat aan de lage kant? Dan kun je bij Bingoal.be op zoek gaan naar weddenschappen die je meer opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op doelpuntenmakers. Bij Colombia kun je bijvoorbeeld inzetten op Radamel Falcao. Een doelpunt van de Colombiaanse spits levert jou 2.30 keer je inzet op wanneer je hier een weddenschap op plaatst. Denk jij dat James Rodriguez scoort? Deze quotering staat momenteel op 3.05.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.