Wedden op vechtsporten

De populariteit van vechtsporten zoals UFC, MMA en GLORY blijft wereldwijd stijgen de laatste jaren. Ook in Belgie en Nederland is deze trend zichtbaar. Door deze interesse in de sport, is ook het aanbod van de wedoptie’s bij de bekende bookmakers toegenomen. Vele bookmakers bieden nu zowel prematch als live weddenschappen aan. Klik hier voor een overzicht van de meest betrouwbare bookmakers.

Wedden op vechtsportenWedden op UFC

De UFC is de meest populaire vechtsport van dit moment. Over de gehele wereld worden UFC events live uitgezonden en trekt wekelijks miljoenen kijkers. Mede door ConorMcGregor en Ronda Rousey heeft de UFC zo’n enorme opmars gemaakt. Sinds de laatste jaren zijn de livestreams niet meer aan te slepen. Plus worden er steeds meer wedopties aangeboden bij de bekende bookmakers. Vroeger kon je alleen maar op de winnaar van het event inzetten. Tegenwoordig zijn er vaak rond de 25 verschillende wedopties beschikbaar per UFC gevecht. Hoe meer wedopties, hoe meer spanning de weddenschap biedt. Plus verhoogt dit je winkansen omdat je nu makkelijk combo weddenschappen kunt plaatsen. Elk UFC event wordt aangeduidt met een nummer. Op 13 mei vond bijvoorbeeld UFC 211 plaats in Dallas. Beide titelgevechten waren succesvol en zowel Stipe Miocic als Joanna Jędrzejczyk wonnen.

UFC 212 en UFC 213 staan ook al gepland en beide toernooien bieden een geweldige fightcard aan. Tijdens UFC 213 zal Alistair Overeem de octagon betreden. Alistair Overeem is de beroemdste Nederlandse MMA vechter. UFC 213 vindt plaats op 8 juli in Las Vegas ( Sin City ). Als casino – en sportliefhebbers is dit een event om niet te missen.

Hoge noteringen

Het voordeel van wedden op UFC zijn de hoge noteringen voor de underdogs, terwijl de favorieten regelmatig worden verslagen. Hier ligt dus de value ( hoge waarde ) bij het wedden op UFC wedstrijden. Naast het inzetten op de winnaar van het gevecht, kun je ook wedden op aantal rondes en de wijze van overwinning. Bij MMA gaat het er hard aan toe, dus met één rake klap/stoot is een knock-out ( KO) mogelijk. Dit is ook de reden dat een underdog altijd kans maakt.

Op de website weddenufc.nl worden voor aanvang van de grote UFC events voorbeschouwingen en wedtips gepubliceerd.