Gratis wedden op de Grand Prix van Amerika bij Ladbrokes.be

Zondag 21 oktober is het weer tijd voor de Grand Prix van Amerika. De kan dat het een natte race gaat worden is groot maar ondanks dat blijft Louis Hamilton toch nog de favoriet. Lees snel verder hoe je in aanmerking komt voor een gratis weddenschap van €10,- bij Ladbrokes.

Gratis wedden op de Grand Prix van Amerika bij Ladbrokes.be

De coureur van Mercedes kan met de race van morgen zelfs nu al de wereld kampioen worden omdat hij nu al 331 punten heeft. Sebastian Vettel van Ferrari staat nu op de 2e plek met 264 punten maar krijgt morgen sowieso een grid straf van 4 plaatsen.

Gratis wedden bij Ladbrokes.be

In samenwerking met Onlinebookmakers.be hebben wij voor onze bezoekers een unieke voucher samengesteld waarmee je een gratis weddenschap van €10,- kun plaatsen. Deze voucher kun je zo krijgen en het mooiste is dat je het bedrag maar 1x hoeft in te zetten voordat je het kan uitbetalen. Let op deze promotie is alleen voor spelers die nog geen account hebben bij Ladbrokes.be

Op de speciale promotie pagina die wij in samenwerking met Ladbrokes hebben op gezet is een inschrijfformulier. Vul hier je emailadres in en je ontvangt direct de voucher code op het scherm. Daarnaast sturen ze je ook meteen een email om daarin de voucher code van €10,- te bevestigen.

Schrijf jezelf in op de website van Ladbrokes en kies de betaalmethode PRE-PAID CARDS. Hier kun je de voucher code invullen en je ziet direct €10,- in je account staan.

Vervolgens kun je deze €10,- vrij besteden aan een sportweddenschap of aan één van de honderden online casino spellen die Ladbrokes aanbied.

Deze bonus heeft zeer aantrekkelijke voorwaarden want je hoeft die €10,- maar 1x in te zetten en vervolgens kun je de eventuele winst alweer uitbetalen.

Claim hier je voucher van €10,-