Alle legale online bookmakers in Belgie

Veilig wedden bij goedgekeurde bookmakers

Voetbal wedden

Jupiler Pro League bij Unibet

Kijk en wed op de Jupiler Pro League bij Unibet (voor accounts met min. €0.10)

Online BookmakersVoetbal wedden

Voetbal is natuurlijk zonder twijfel het meest populaire sport ter wereld. Daarnaast begint online weden op voetbal steeds populairder te worden. Dat heeft vooral te maken met grote winstkansen die je bijvoorbeeld ziet bij de traditionele Toto. Daarnaast is het aanbod aan wedstrijden een stuk groter.

Het hele jaar rond kun je eigenlijk online op voetbal wedden. En dit geldt niet alleen voor de Belgische en de Nederlandse competities, maar je kunt ook gokken op wedstrijden in grote internationale toernooien en ook op buitenlandse competities.

Op buitenlandse voetbal wedden

Je kunt op voetbal inzetten en voorspellen wie bijvoorbeeld de meeste wedstrijden achter elkaar wint in de Bundesliga. Maar je kunt ook bijvoorbeeld de clubs voorspelen die de kwartfinales van de Champions League zullen gaan halen. Als je veel verstand hebt van buitenlands voetbal, dan is het zeker verstandig om eens een keer een wedje te plaatsen.

Spanje is nog steeds de regerend wereld- en Europees kampioen voetbal, maar kunnen zij op nog zo’n hoog niveau blijven presteren als de afgelopen jaren? Met het EK 2018 in zicht komt er een periode aan waarin je volop kunt wedden op voetbal. Vergeet vooral niet de oefeninterlands die binnenkort weer van start gaan.

Voetbal wedden bonus acties

Veel online bookmakers hebben verschillende soorten voetbalweddenschappen die je af kunt sluiten. Het is daarom altijd verstandig om te kijken of de online bookmaker wel bij jou past. Zit bijvoorbeeld jouw favoriete Europese voetbalcompetitie er wel bij en wat zijn de odds vergeleken met andere websites. En geeft de bookmaker bijvoorbeeld je een leuke welkomstbonus bij het gratis aanmelden?

 

Onze top 5 van legale online bookmakers in België

Rank
Bookmaker
Bonus
Beoordeling
Bezoek

1
100%
tot
€100,-

2
200%
tot
€80,-

3
CASHBACK%
tot
€100,-

4
%
tot
€250,-

5
100%
tot
€200,-

Bekijk hier de complete lijst met bookmakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle legale online bookmakers in Belgie © 2017 Frontier Theme