Rode duivels wk 2014

Rode duivels wk 2014

Rode duivels wk 2014

Heb jij al helemaal zin in het WK en de rode duivels wk 2014? Dan weet je als geen ander dat 17 juni 2014 dé dag is waar heel België reikhalzen naar uitkijkt. Eindelijk na 12 jaar spelen de Rode Duivels dan weer eens een wedstrijd op het WK voetbal.

De tegenstanders zijn een stuk minder moeilijk dan de Nederlanders, want met Rusland, Zuid-Korea en Algerije hebben we zeker kans om naar de volgende ronde te gaan. In dit artikel bespreken we even de tegenstanders en vertellen waar je het beste online weddenschappen kunt

17 juni, België – Algerije

De eerste wedstrijd waar de rode duivels moeten gaan vlammen. Algerije kwam redelijk makkelijk de Afrikaanse kwalificatie door waar de laatste wedstrijd een dubbele knock-out wedstrijd was. Algerije heeft in de laatste wedstrijd nipt van Burkina Faso gewonnen. In de laatste drie WK-optredens heeft Algerije nog nooit de tweede ronde van een WK weten te behalen. We verwachten dan ook dat België met ruime cijfers van Algerije gaat winnen.

22 juni, België – Rusland

Rusland heeft zich net als België redelijk eenvoudig als groepswinnaar kunnen kwalificeren voor het WK. Echter hebben ze niet veel tegenstand gekregen in de kwalificatie, want alleen Portugal was noemenswaardig. Ze hebben dan ook één wedstrijd verloren van Portugal. Wat we verwachten is dat deze wedstrijd een mooie salonremise wordt en een wedstrijd zonder veel doelpunten. We verwachten dat het een bloedeloze 0-0 wordt.

26 juni, Zuid-Korea – België

Zuid-Korea heeft zich in de Aziatische kwalificatie redelijk eenvoudig kunnen plaatsen. Ze hebben op het vorige WK de tweede ronde kunnen bereiken, maar inmiddels zijn ze afgezakt naar de 54e plaats op de wereldranglijst.

Online weddenschappen plaatsen op Rode Duivels WK

Hieronder hebben we speciaal voor jou de beste online bookmakers op een rij gezet. Wanneer je hieronder op een link klikt, kun je ook nog een gratis stortingsbonus ontvangen!

[fst_topsites num=5 ]