Review Stanleybet.be online bookmaker Stanleybet

Stanleybet.be

Bonus 100% tot max €200,-Bonusvoorwaarden van toepassing

Stanleybet.be

Stanleybet.be is een legale online bookmaker met een F+ vergunning van de Kansspelcommissie. Stanleybet.be staat erom bekend zeer hoge uitbetalingen te hebben voor uiteenlopende sportwedstrijden. Plaats je graag meerdere weddenschappen tegelijk dan is Stanleybet.be de ideale online bookmaker voor je.

 • Sportweddenschappen
 • Live Betting

Pros

 • Hoge welkomstbonus

Cons

 • Welkomstbonus verspreid in meerdere weken

Overall Rating

Spelaanbod

Inzetmogelijkheden

Stortingsmogelijkheden

Uitbetalingsmogelijkheden

Stanleybet.be Info

 • Bookmaker: Stanleybet.be
 • Website: www.stanleybet.be
 • Established: 2017
 • Country: België
 • Deposit Bonus: €100,-
 • Vergunning: FA+116700
 • Uitbater: Stanleybet Belgium NV
 • Storten via: Mister Cash / Bancontact, Mastercard, Visacard, Skrill Moneybookers

Review Stanleybet.beReview Stanleybet.be

Stanleybet is een vrij nieuwe speler op de Belgische online gokmarkt. Ze verkregen een F+ vergunning in 2017 van de Kansspelcommissie en zijn vrij snel online gekomen.

Bij deze legale online bookmaker heb je de keuze uit veel verschillende weddenschappen. Zoals voetbal, darten, Formule 1 en natuurlijk andere evenementen.

Welkomstbonus bij Stanleybet.be

Zoals bij alle online bookmakers in België krijg je bij Stanleybet ook een aantrekkelijke welkomstbonus als je een eerste storting doet. Je krijgt geen free bet of gratis speelgeld voor een eerste weddenschap. Er moet dus altijd een storting gedaan worden als je een weddenschap wilt plaatsen.

De welkomstbonus zul je na de eerste storting ontvangen in verschillende fases. Hieronder leggen wij kort uit hoe dit in zijn werk gaat.

 

Fase 1: u ontvangt 30% van de totale Welkomstbonus

Voordat je in aanmerking kunt komen voor de welkomstbonus van 100% tot maximaal €200,- dien je eerst een account te hebben bij Stanleybet. Daarna kun je een storting doen via één van de diverse stortingsmogelijkheden. De minimale storting bedraagt maar €10,- waarmee voor echt geld spelen bij Stanleybet voor iedereen toegankelijk is.

Zodra je de eerste storting gedaan hebt krijg je 30% van je stortingsbedrag automatisch toegekend aan je saldo. Zoals bij alle online bookmakers gelden er voor deze bonus rondspeelvoorwaarden die je kunt vinden op de website van Stanleybet.

Meld je hier aan

Fase 2: voor de resterende 70% krijgt u tot maximum 10 € Bonus per week

U ontvangt de resterende 70% van uw Welkomstbonus. Bijvoorbeeld: indien uw eerste storting 50 € bedroeg, heeft op een totale Bonus van 100 € als volgt verdeeld: 30 € Bonus in Fase 1 en 70€ Bonus in Fase 2.

 • • Om van fase 2 te kunnen genieten, dient u fase 1 gecompleteerd te hebben op 1 van de volgende manieren:
  1. U heeft aan de voorwaarden voldaan
  2. U heeft gewed en de Bonus verloren
  3. U heeft de vastgelegde geldigheidsperiode van de Bonus van 10 dagen bereikt
 • Fase 2 start vanaf de maandag die erop volgt. Vanaf dan heeft u recht op een Bonus gelijk aan 50% van het ingezette bedrag van de voorgaande week (tot de resterende 70% van de resterende Bonus); waarbij u minstens 10 € dient in te zetten om een Bonus te ontvangen van 5€, of een inzet van minstens 20€ om een bonus van 10€ te ontvangen.
 • Het bedrag van de wekelijkse Bonus is vastgelegd op enkel 5€ of 10€. Deze zal worden toegekend voor een maximum periode van 7 weken (zelfs indien het totaalbedrag van de bonus niet volledig werd ingezet) en tot het bedrag van de resterende 70% van de Bonus werd gebruikt.

Bonus MultipleBonus Multiple

Voeg tot 25% bonus toe aan uw rendement op Sportweddenschappen
De Bonus Multiple is een bonus die wordt toegepast op winsten van online Sportweddenschappen. Deze bonus verhoogt bij elk extra event dat op het ticket wordt toegevoegd. Deze bonus wordt toegepast op zowel Multiple als Systeem weddenschappen, en kan oplopen tot een extra bonus van 25% van de potentiële uitbetaling van de normale vermenigvuldiger.

Hoe werkt de Bonus Multiple

De Bonus Multiple wordt automatisch toegevoegd aan uw meervoudige weddenschappen (multiple), aangemaakt zowel in multiple of systeem weddenschappen indien wordt voldaan aan de volgende vereisten:

U dient minstens te wedden op 4 events.
Elk event/selectie dient een minimum quotering te hebben van 1.20.
De bonus verhoogt naarmate er meer events/selecties worden toegevoegd die deze minimum quotering bevatten. Voor een tabel met alle bonussen kun je een kijkje nemen op de website van Stanley bet.