Betcenter.be

review betcenter.beBetcenter.be is een legale online bookmaker welke beschikt over een FA+116594 vergunning van de Kansspelcommissie. Betcenter.be is nog een vrij jonge bookmaker welke actief is op de Belgische markt. Sinds 2005 zijn ze actief in België, maar ze bestaan al sinds 1982. Officieel komt deze bookmaker uit Oostenrijk.

Betcenter.be

€100,- BonusT & C Apply

Betcenter.be

Betcenter.be is een legale online bookmaker welke beschikt over een FA+116594 vergunning van de Kansspelcommissie.

Pros

 • Veel verschillende weddenschappen
 • Snelle uitbetalingen

Cons

 • Geen casino spellen

Overall Rating

Aanbod

Uitbetalingsmogelijkheden

Stortingsmogelijkheden

Betcenter.be Info

 • Bookmaker: Betcenter.be
 • Website: www.betcenter.be
 • Established: 2015
 • Country: België
 • Support: Telefoon, email, chat
 • Deposit Bonus: €100,-
 • Vergunning: FA+116594
 • Vergunninghouder: BC Wetten Beteiligungsgesellschaft GMBH

Wedden bij Betcenter.be

Zoals je al verwacht bij deze online bookmaker is het ook bij Betcenter.be mogelijk om een weddenschap te plaatsen op populaire sporten. Je kan weddenschappen plaatsen op voetbal, tennis, wielrennen, basketbal en autosport. Je kunt geen online weddenschappen plaatsen, maar je kunt de noteringen wel zien op de website. Hierdoor kan je ook gelijk combiweddenschappen samenstellen en ook de noteringen ervan bekijken.

Wel is het bij Betcenter.be mogelijk om live te wedden op sportwedstrijden. Je kunt dus tijdens een wedstrijd nog een weddenschap plaatsen op de winnaar van de wedstrijd.

Account aanmaken bij Betcenter.be

Wanneer je een account aanmaakt bij Betcenter.be krijg je een bonus van 100% over je eerste storting tot een maximum bedrag van 100 euro! Dit geld kan je gebruiken voor alle sportweddenschappen op de website.

Betalingsmogelijkheden bij Betcenter.be

Het is bij Betcenter.be op verschillende manieren mogelijk om geld te storten op je account. Zo kan je dit doen via HiPay, Bancontact, Mister Cash, Sofort.com, HiPay online banking, MEASTRO, Skrill, Neteller, PayPal, HiPay Wallet, PaySafeCard en Betcenter Prepaid, maar ook via een wedwaardebon of een bankoverschrijving. Wanneer je een bankoverschrijving doet staat het geld binnen 2 tot 10 dagen op je account bijgeschreven, wanneer je stort via één van de andere mogelijkheden staat het geld gelijk bijgeschreven op je account.

Mobiele App van Betcenter.be

Betcenter.be heeft ook een mobiele app beschikbaar. Zo heb je Betcenter.be altijd binnen handbereik, zodat je altijd kunt kijken naar het volledige aanbod van sportweddenschappen. Je kunt ook via deze app kiezen uit meer dan 40 sporten en meer dan 500 live weddenschappen per uur! De app is beschikbaar voor Apple en Android en is beschikbaar voor telefoon en tablet!

 

Helpdesk van Betcenter.be

De helpdesk van Betcenter.be is op verschillende manieren te bereiken. Wanneer je alleen Nederlands kunt kan je van maandag tot vrijdag van 09.00 – 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice. Wanneer je echt een dringende vraag hebt, kan je, je richten tot het Engelstalige serviceteam. Op de website van Betcenter.be kan je een contactformulier invullen met je vraag of mening en onderaan kan je aanvinken dat je gebruik wilt maken van de Engelse 24-uurs service. Ook kan je per e-mail contact opnemen via nl@service.betcenter.be. Of telefonisch via 0032-25887022.