Alle legale online bookmakers in Belgie

Veilig wedden bij goedgekeurde bookmakers

Online wedden

Jupiler Pro League bij Unibet

Kijk en wed op de Jupiler Pro League bij Unibet (voor accounts met min. €0.10)

Online weddenOnline wedden

Online wedden is in België razend populair zo is uit onderzoek gebleken. Steeds meer Belgen spelen in online casino’s zoals Unibet en Betfirst. Online wedden kan op verschillende manieren gedaan worden in België, want sinds het ontstaan van het internet zijn er vele bookmakers online gegaan met online weddenschappen. Sommige van deze bookmakers hadden veel succes en hebben dan ook een sterke positie op de markt veroverd. Maar er zijn natuurlijk ook bookmakers die al lang niet meer bestaan.

De beste online bookmakers onderscheiden zich dan ook vooral door hun kwaliteit, een groot en aantrekkelijk aanbod aan weddenschappen en vooral natuurlijk veiligheid. Het zijn vooral de beste bookmakers zoals Unibet en Betfirst bouwen steeds hun aanbod verder uit.

Online wedden

Online wedden op sport wordt voor de neutrale toeschouwer een stuk extra spannend. Door een weddenschap af te sluiten op een wedstrijd maakt dit natuurlijk zeer spannend en je kunt er tegelijkertijd ook direct veel geld mee verdienen. Via verschillende online bookmakers is het mogelijk om een online weddenschap af te sluiten op bijvoorbeeld voetbal- en tenniswedstrijden.

Tegenwoordig kun je op ongeveer alles online wedden. Waar het vroeger allemaal begonnen was met wedden op paarden sport, kun je nu op vrijwel alle sporten van biljart tot hockey wedden. Bekijk daarom eens hieronder naar het aantal bookmakers waar je online wedden kunt.

10 euro gratis sport weddenschap10 euro gratis sport weddenschap

Maak vandaag nog een account aan bij Unibet Sportsbook en je ontvangt naast de stortingsbonus ook nog een risicoloze weddenschap naar keuze ter waarde van 10 Euro. Een mooie manier om kennis te maken met het uitgebreide aanbod dat Unibet Sportsbook te bieden heeft.

Onze top 5 van legale online bookmakers in België

Rank
Bookmaker
Bonus
Beoordeling
Bezoek

1
100%
tot
€100,-

2
200%
tot
€80,-

3
CASHBACK%
tot
€100,-

4
%
tot
€250,-

5
100%
tot
€200,-

Bekijk hier de complete lijst met bookmakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle legale online bookmakers in Belgie © 2017 Frontier Theme