Online wedden voetbal

Online wedden voetbalOnline wedden voetbal

Heb jij al helemaal zin in het WK en wil je online wedden voetbal? Niet alleen kun je straks op het WK wedden, maar je kunt straks ook op wedstrijden in de Premier League, Jupiler Pro League, Nederlandse Eredivisie en Primera Division wedden. Veel van de wedstrijden kun je bijvoorbeeld live volgen bij Unibet en nog andere bookmakers.

Online wedden op voetbal WK 2014

Op vrijdag 13 juni zal het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd op het WK gaan spelen en dan ook nog eens tegen Spanje. Gelukkig kun jij je verzekeren van potentiële winst door de winnaar te voorspellen. Hieronder staan de quoteringen die Unibet aanbiedt:

  • winst Spanje: 1,95
  • gelijkspel: 3,35
  • winst Nederland: 4,00

Voor elke euro die je inzet kun je het bedrag hierboven terug krijgen. Voetbal is dan ook zonder twijfel de meest populaire sport ter wereld en daardoor is online voetbal wedden de laatste jaren ontzettend gegroeid. Voetbal wedden online is makkelijk en ook nog eens aantrekkelijk door de speciale online wedden voetbal bonus. Het feit is dat de winstkansen veel groter zijn dan een paar jaar geleden dan bij de traditionele Toto en het aanbod aan wedstrijden is een stuk groter.

Het hele jaar rond kun je op voetbal gokken en dat geldt niet alleen voor Belgische en Nederlandse competitie. Maar denk ook aan grote internationale toernooien zoals het WK en de buitenlandse competities.

Online wedden op voetbal

Hieronder hebben we speciaal voor jou de beste bookmakers van België én Nederland geselecteerd. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder op een link te klikken en je ontvangt direct een gratis online wedden voetbal bonus!

[fst_topsites num=5 ]