Zondag 17 juni: de eerste wedstrijd van de potentiële kampioen?

Het eerste weekend van het WK 2018 in Rusland wordt zondag 17 juni afgesloten met een drietal wedstrijden. In Samara staan Costa Rica en Servië om 12.00 uur tegenover elkaar, om 17.00 uur treft Duitsland Mexico in Moskou en om 20.00 uur neemt Brazilië het op tegen Zwitserland in Rostov aan de Don.

Met name deze laatste twee wedstrijden zijn spraakmakend. Veel mensen verwachten namelijk dat Duitsland en Brazilië dit toernooi hoge ogen gooien. Vermoed jij dit ook? Zet hier dan je geld op in bij Betcenter.be!

Ontvang een gratis weddenschap van €10,- bij Betcenter

Heb je nog geen account bij de Belgische online bookmaker Betcenter? Maak deze dan snel aan en ontvang tot 100 euro welkomstbonus.  Naast het aanmaken van een account moet je hiervoor een eerste storting doen. De bonus betreft een 100% stortingsbonus met een maximum van 100 euro. Stort jij een bedrag van 100 euro op je account? Dan ontvang jij van Betcenter.be dus nog eens 100 euro extra. Dit geld kun je natuurlijk mooi gebruiken om in te zetten op de wedstrijden die zondag 17 juni afgewerkt worden.

DAG DATUM TIJD SPEELSTAD GROEP WEDSTRIJD
Za. 16-6-2018 12:00 Kazan C  Frankrijk – Australië
Za. 16-6-2018 15:00 Moskou (Spartak) D  Argentinië -IJsland
Za. 16-6-2018 18:00 Saransk C  Peru – Denemarken
Za. 16-6-2018 21:00 Kaliningrad D  Kroatië – Nigeria

Winst, gelijk of toch verlies?

Veel mensen die weddenschappen plaatsen op voetbalwedstrijden, kiezen voor een 1×2-weddenschap. Dit wil zeggen dat je aangeeft of de thuis of uitploeg wint of dat de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Wanneer we naar de quoteringen van deze weddenschap kijken rond de wedstrijden van 17 juni, zien we toch drie grote favorieten. Van Duitsland en Brazilië had jij vast en zeker al verwacht dat zij torenhoog favoriet zijn in hun eerste groepsduel. Op winst van deze twee landen staat respectievelijk een quotering van 1.48 en 1.40. Een gelijkspel staat bij Duitsland op 4.30 en bij Brazilië op 4.65. Winst van de uitspelende ploegen zijn verreweg het meest winstgevend met quoteringen van 7.05 (Mexico) en 8.29 (Zwitserland). Het eerste duel van deze dag ligt wat quoteringen betreft dichter bij elkaar. Servië is met een quotering van 1.92 de favoriet, terwijl Costa Rica een quotering van 4.52 heeft.

Verdien 10x je inzet als België van Panama wint

Wedden op het aantal doelpunten

Bij de wedstrijden van Brazilië en Duitsland is het niet lastig een winnaar aan te wijzen. Bij Costa Rica – Servië is dit mogelijk een stuk lastiger. Op basis van de quoteringen ga je waarschijnlijk voor winst van Servië. Durf jij deze gok toch niet te wagen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor het aantal gescoorde doelpunten. Betcenter.be biedt hier namelijk ook talloze mogelijkheden van aan. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op het totaal aantal doelpunten dat gemaakt wordt in de wedstrijd. De weddenschap ‘Over 2+ goals’ levert je bij Betcenter.be 1.45 keer je inzet op, terwijl ‘over 3+ goals’ momenteel op 2.48 staat. Denk jij dat zowel Costa Rica als Servië weet te scoren? Kies dan voor ‘Beide teams scoren’. Hier staat een quotering van 2.14 op.

Combineer winnaar met het aantal doelpunten

De quotering die je momenteel voor winst van Duitsland en Brazilië krijgt ligt niet bijzonder hoog. Hierdoor vind jij het mogelijk niet aantrekkelijk om te gokken op winst van deze landen. Je kunt de quoteringen gelukkig wat opkrikken. Hoe? Door te kiezen voor weddenschappen als ‘Team wint en over/under 2,5 goals’. Winst van Duitsland en over 2,5 goals staat op 2.18 en winst van Brazilië en over 2,5 goals op 2.12 staat. Bij deze weddenschappen moeten beide landen dus winnen en daarnaast moeten er minimaal drie doelpunten vallen in de wedstrijd. Het maakt in dat geval niet uit of een land nu met 3-0 of 2-1 wint, in beide gevallen win jij dan wanneer je deze weddenschap hebt afgesloten bij Betcenter.be.

WK Promoties bij Goldenpalace

Win meer met lage quoteringen

Hoe hoger een quotering, hoe groter het risico. Het schiet echter ook niet op wanneer je alleen maar gokt op lage quoteringen. Zo levert een tientje inzet op winst van Duitsland je bijvoorbeeld maar 4,80 euro winst op. In het geval van Brazilië is dit maar 4 euro. Wil jij het potentiële winbedrag verhogen? Dan kun je de wedstrijden van 17 juni met elkaar combineren. Vermoed jij dat zowel Duitsland, Brazilië als Servië deze dag wint? Maak dan een combi met deze drie matchen. In dat geval stijgt de quotering naar 3,97. Met een tientje inzet kun je in dat geval ineens 29,70 euro winst overhouden. Met behulp van combi’s kun je dus heel wat meer verdienen, maar je loopt ook aanzienlijk meer risico.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.