WK Voetbal Wedden op Colombia – Engeland

Dinsdag 3 juli: wie worden de laatste twee kwartfinalisten?

Aan de eerste knock-out ronde komt dinsdag 3 juli alweer een einde. Na afloop van deze dag zijn er nog maar acht landen over in de strijd om de wereldbeker. Zweden en Zwitserland en Colombia en Engeland maken in een onderlinge match uit wie zich bij deze laatste acht landen voegen. Zweden – Zwitserland wordt om 16.00 uur gespeeld en Colombia – Engeland om 20.00 uur. Denk jij te weten welke twee landen de volgende ronde van het toernooi om de wereldbeker bereiken? Plaats dan een weddenschap op (één van) beide matchen.

Wil jij een groot aanbod hebben aan mogelijke weddenschappen? En zoek je daarnaast een legale, Belgische bookmaker waarbij je ook nog eens een leuke bonus krijgt? Dan ben je bij Ladbrokes.be aan het juiste adres. Bij allebei de duels die dinsdag 3 juli afgewerkt worden, kun jij namelijk minimaal 150 verschillende weddenschappen plaatsen. Nieuwe klanten ontvangen daarnaast ook nog eens een stortingsbonus wanneer zij een account aanmaken. Wil jij het maximale uit deze bonus halen? Stort dan minimaal 50 euro op je account. Ladbrokes.be vult jouw saldo vervolgens aan met 100 euro. Je kunt dus niet met 50, maar met 150 euro wedden!

Waar kun je allemaal op wedden bij Ladbrokes.be?

Ladbrokes.be heeft een groot aantal weddenschappen rond de achtste finales die dinsdag 3 juli gespeeld worden. Zoals eerder gezegd kun jij per match zeker 150 verschillende weddenschappen afsluiten. Dit is natuurlijk een ongekend hoog aantal. Mogelijk bemoeilijkt het grote aantal weddenschappen jou wel om een keuze te maken. In deze tekst lichten wij een paar aantrekkelijke opties voor jou uit.

Hoge quoteringen voor 1×2-weddenschap

Wanneer jij regelmatig gokt op voetbalwedstrijden, heb jij vast weleens een 1×2-weddenschap geplaatst. Hierbij geef je enkel en alleen aan of de thuis- of uitploeg wint of dat het duel eindigt in een gelijkspel. Voor de matchen die dinsdag 3 juli afgewerkt worden, liggen de quoteringen voor deze weddenschap vrij hoog. Zo staan de quoteringen bij Zweden – Zwitserland respectievelijk op 3.00 en 2.06. Een gelijkspel staat op 2.875. Bij Colombia – Engeland zijn de verschillen wat groter. Winst van Colombia levert je 4.00 keer je inzet op, winst van Engeland staat op 2.10 en een gelijkspel staat op 3.00. Kortom: een 1×2-weddenschap kan zeker lucratief zijn bij deze duels. De quoteringen liggen immers allemaal boven de 2.00.

Verklein het risico met dubbele kans

De hoge quoteringen voor een 1×2-weddenschap vormen voor jou mogelijk aanleiding om het er niet op te gokken. Gelukkig biedt Ladbrokes.be een mooi alternatief aan: dubbele kans. Bij deze weddenschap zet je in op winst voor één van de twee landen of een gelijkspel. Gokken op de underdog kan hierdoor zeker interessant zijn. Zo staat ‘Zweden of gelijkspel’ op 1.444, terwijl ‘Colombia of gelijkspel je 1.727 keer je inzet oplevert. De quoteringen zijn hier een stuk lager dan bij een reguliere 1×2-weddenschap, maar je loopt ook aanzienlijk minder risico. Je hebt immers twee kansen om jouw weddenschap winnend af te sluiten.

Land plaatst zich voor de volgende ronde

Het nadeel van een 1×2-weddenschap is dat deze enkel gericht is op de eerste 90 minuten. Wint het door jou gekozen land na verlenging? Dan krijg jij dus geen geld uitgekeerd van Ladbrokes.be. Wil jij het risico niet lopen hierdoor te verliezen? Dan kun je bij deze Belgische bookmaker ook gokken op welk land zich kwalificeert voor de kwartfinale. Nadeel van deze weddenschap is dat de quotering wel keldert. ‘Zweden to qualify’ staat bijvoorbeeld op 2.00, Zwitserland op 1.80, Colombia op 2.375 en Engeland op 1.533. Grote voordeel van deze weddenschap is dat een verlenging en een strafschoppenserie wel meetelt. De weddenschap loop dus over de hele wedstrijd, waardoor de kans op winst een stuk groter is.

Combineer de lagere quoteringen met elkaar

Heb jij bij beide wedstrijden een mooie weddenschap gevonden? Dan kun je deze single spelen. Wanneer de quotering laag is, levert je dit niet veel op. Ben jij echter zeker van je zaak? Speel de twee
weddenschappen dan in een combi. Waarom? Omdat je dan meer kunt winnen. Bij een combi worden de quoteringen van de uitgekozen weddenschappen namelijk met elkaar vermenigvuldigd. Het winstbedrag wordt hierdoor aanzienlijk hoger dan wanneer je ze allebei single zou spelen. Weet echter wel dat je bij combi’s ook meer risico loopt dan bij singles. Je moet immers alle wedstrijden goed hebben die jij met elkaar combineert. De quotering is dus hoger bij een combi, maar het risico is ook een stuk groter. Neem dit dus altijd mee wanneer jij een weddenschap afsluit bij Ladbrokes.be!

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.