WK Voetbal Wedden op Brazilië – België

Na een periode van twee dagen zonder wedstrijd wordt het toernooi om de wereldbeker vrijdag 6 juli vervolgd. Deze dag staan de eerste twee kwartfinales op het programma. Om 16.00 uur treffen Uruguay en Frankrijk elkaar in Nizjni Novgorod en om 20.00 uur is het tijd voor hét affiche van de dag: Brazilië – België.

Heb jij gedurende het hele wereldkampioenschap al weddenschappen geplaatst op de verschillende matchen? Dan ben je dit voor de kwartfinales ongetwijfeld ook van plan. Zoek je nog een legale, Belgische bookmaker met leuke bonussen? Dan kunnen wij je Bingoal.be absoluut aanraden!

Quoteringen Brazilië – België.

Als we naar de statistieken en quoteringen kijken heeft Brazilië de meeste kans op te winnen van de Rode Duivels. Dit kunnen wij zien omdat de quoteringen voor Brazilië een stuk lager zijn dan voor België. Echter is dit een WK voetbal vol verassingen en het kan maar zo worden dat de wedstrijd Brazilië – België kan eindigen in winst voor de Belgen.

Heb je nog geen sportsbook account bij Unibet of Ladbrokes dan ontvang je bij deze online bookmakers een verhoogde quotering.

Ben je opzoek naar de beste quoteringen op de WK wedstrijd Brazilië – België dan kun je een kijkje nemen in de onderstaande tabel. We hebben deze gesorteerd dat de hoogste quoteringen bovenaan staan.

BookmakerBrazilië-BelgiëBookmaker
2.053.2512.00 *
2.123.4010.00 *
2.123.453.95
2.123.403.90
2.123.403.90
Circus Sportsbook2.113.503.85Circus Sportsbook
Betway België Sports Review2.103.403.80Betway België Sports Review
Logo bookmaker bwin2.103.403.80Logo bookmaker bwin
2.203.453.75
2.153.453.70
2.153.403.69
2.183.253.65
2.183.353.65
2.053.253.60
2.163.353.60
* Alleen voor nieuwe spelers

Eenmalige stortingsbonus

Bij de meeste Belgische bookmakers ontvang je tegenwoordig een welkomstbonus. Deze bonus wordt vaak geactiveerd na een eerste storting. De meeste bookmakers verstrekken een dergelijke bonus doorgaans alleen aan nieuwe klanten. Bij Bingoal.be is dit echter niet het geval. Hier komen zowel nieuwe als bestaande klanten namelijk in aanmerking voor een eenmalige stortingsbonus. De Belgische bookmaker verhoogt het saldo bij deze eenmalige bonus met 100%, tot maximaal 100 euro. Wanneer jij 20 euro stort, voegt Bingoal.be 20 euro toe aan jouw saldo. Je speelgeld is dus 40 euro. Wil jij de bonus optimaal benutten? Stort dan 100 euro op je account. Jouw saldo wordt in dat geval aangevuld met 100 ‘gratis’ euro’s.

Brazilië – België: Risk FreeBet

Bij Bwin kun je nu risicoloos in zetten op de WK wedstrijd Brazilië – België.

  1. Meld u aan.
  2. Plaats een enkelvoudige pre-match weddenschap “Belgie gaat door naar de volgende ronde” voor de WK wedstrijd Bazilië – België op 06/07/2018.
  3. Als België er niet in slaagt door te stoten naar halve finales – en u dus uw weddenschap hebt verloren – zal Bwin uw inzet terugbetalen tot en met maximaal €20 in de vorm van een FreeBet.
  4. Als België er wel in slaagt door te stoten naar de halve finales heeft Bwin een verrassing voor u in petto om het feest compleet te maken!

Plaats hier je risicoloze inzet bij Bwin

WK kalender

Heb jij de bovengenoemde stortingsbonus nog niet gebruikt? Dan kun je deze activeren om weddenschappen te plaatsen op de matchen van vrijdag 6 juli. Bingoal.be laat het echter niet alleen bij deze eenmalige stortingsbonus. Rond het wereldkampioenschap voetbal heeft deze Belgische bookmaker namelijk ook een speciale WK kalender uitgebracht. Klanten van Bingoal.be maken hierdoor iedere dag van het WK kans op leuke prijzen. Gebruikers kunnen onder meer free bets, cashbacks en andere leuke bonussen krijgen. Nog een reden dus om een account aan te maken bij Bingoal.be.

interessante weddenschappen rond de kwartfinales van 6 juli

Bij weddenschappen op voetbalmatchen wil jij natuurlijk zoveel mogelijk verdienen. Logisch, want dat wil (bijna) iedereen. Het is echter niet verstandig om weddenschappen met zo hoog mogelijke quoteringen uit te kiezen. Waarom niet? Omdat de kans van slagen in dat geval een stuk kleiner is. In sommige gevallen doe je er gewoon goed aan wat minder risicovolle weddenschappen uit te kiezen.

Dubbele kans

De quotering voor de weddenschap ‘Dubbele kans’ ligt een stuk lager dan bij een gewone 1×2-weddenschap. Niet gek ook, want bij deze weddenschap win je zowel bij winst van het door jou gekozen land als bij een gelijkspel. Denk jij dat Brazilië het nog knap lastig krijgt tegen de Rode Duivels? Dan kun je de weddenschap ‘België of gelijkspel’ spelen bij Bingoal.be. Voor deze weddenschap krijg jij 1.74 keer je inzet. En dat is toch aanzienlijk minder dan de 3.60 die momenteel op winst van België staat.

Kwalificatie voor halve eindstrijd

Het nadeel van weddenschappen op voetbalwedstrijden is dat ze doorgaans alleen betrekking hebben op de reguliere speeltijd. Zeker in een knock-out fase is het dan verstandiger om te kiezen voor de weddenschap ‘Welk team kwalificeert zich’. In dat geval worden verlenging en eventuele penalty’s namelijk wel meegenomen. Zo staat kwalificatie van Frankrijk bijvoorbeeld op 1.44 bij Bingoal.be, terwijl kwalificatie van Uruguay je 2.80 keer je inzet oplevert. Wanneer jij de Zuid-Amerikanen zeker kans ziet maken, is dit dus een bijzonder interessante weddenschap.

Wedden op het aantal kaarten

Bij beide matchen van vrijdag 6 juli staat er het nodige op het spel. Alle vier de landen willen immers maar wat graag doorstromen naar de halve eindstrijd van het toernooi om de wereldbeker. Indien nodig zal hard spel dan ook niet geschuwd worden. Wanneer jij geen partij wilt kiezen tussen bijvoorbeeld Uruguay of Frankrijk, kun je bij Bingoal.be ook wedden op het aantal kaarten. Je hebt verschillende mogelijkheden: totaal aantal kaarten, kaarten per team en een rode kaart. Vermoed jij een hard duel tussen Uruguay en Frankrijk? Dan kunnen er maar zo de nodige kaarten vallen. De weddenschap ‘meer dan 3,5 kaarten’ staat bij Bingoal.be toch al op 1.55. Denk jij dat er minimaal vijf kaarten vallen? Dan krijg jij zelfs 2.25 keer je inzet. Een rode kaart staat op 5.20.

Combineer weddenschappen van beide matchen

Vind jij de quoteringen van bepaalde weddenschappen met betrekking tot Uruguay – Frankrijk of Brazilië – België te laag? Dan kun je bij Bingoal.be ook een weddenschap van beide duel met elkaar combineren. Het voordeel hiervan is dat de quotering een stuk hoger wordt dan wanneer je beide weddenschappen single zou spelen. Bij een combi worden quoteringen namelijk met elkaar vermenigvuldigd. Je loopt echter ook een groter risico. Waarom? Omdat je beide weddenschappen goed moet hebben. Wanneer er ook maar eentje fout gaat, win jij niet. Maak dus een weloverwogen keuze wanneer jij weddenschappen op de matchen van vrijdag 6 juli wilt combineren!

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.