WK Voetbal Wedden op België – Japan

Wedden op België – JapanNet als de voorgaande twee dagen staan er maandag 2 juli wederom twee achtste finales op het programma. In Samara nemen Brazilië en Mexico het om 16.00 uur tegen elkaar op, terwijl de Rode Duivels om 20.00 uur spelen tegen Japan in Rostov aan de Don. Heb jij uitgekeken naar deze duels? Logisch, want de finalerondes van het toernooi om de wereldbeker zijn natuurlijk een stuk spannender dan de groepsfase. Kan het voor jou echter niet spannend genoeg? Sluit dan een weddenschap af op de matchen van België – Japan/ Dit maakt het kijken naar deze matchen natuurlijk nog een stuk spannender!

Napoleon Games is een legale, Belgische bookmaker met een groot aanbod aan weddenschappen. Ook voor de matchen die maandag 2 juli afgewerkt worden biedt deze bookie bijzonder veel mogelijkheden. Daarnaast heeft Napoleon Games een aantal leuke bonussen rond het toernooi om de wereldbeker. Eén van deze bonussen heeft betrekking op België – Japan. Wanneer België zich kwalificeert voor de laatste acht van het toernooi, deelt Napoleon Games namelijk 10.000 euro aan free bets uit. Wil jij in aanmerking komen voor deze gratis weddenschappen? Plaats dan een single bet van minimaal 10 euro op België – Japan. Jouw weddenschap moet een quotering van minimaal 1.50 zijn om in aanmerking te komen voor deze bonus. Nieuwe klanten krijgen daarnaast nog één of meerdere free bets wanneer zij hun eerste storting doen bij Napoleon Games.

Weddenschappen met een verhoogde quotering

Denk jij dat België het duel met Japan gaat winnen? Dan kun je bij Napoleon Games natuurlijk wedden op winst voor de Rode Duivels. Je plaatst in dat geval een 1×2-weddenschap. Wedden op winst voor België is echter niet bijzonder aantrekkelijk. De quotering voor deze weddenschap staat namelijk maar op 1.42. Ons land wordt als grote favoriet gezien in dit duel, want voor winst van Japan krijg jij 9.75 keer je inzet. En een gelijkspel? Dat staat momenteel op 4.60.

Gokken op winst voor Japan of een gelijkspel is een grote gok. Bovendien zie jij dit natuurlijk helemaal niet gebeuren. Daar heeft Napoleon Games wat op bedacht. Deze Belgische bookmaker heeft de quotering voor winst van België namelijk verhoogd. Bij deze bookie krijg jij nu namelijk maar liefst 2.3 keer je inzet als België wint. Dit is natuurlijk een stuk aantrekkelijker dan een gewone 1×2-weddenschap! Om gebruik te maken van deze verhoogde quotering moet jij wel minimaal 10 euro inzetten op winst van België.

Talloze andere weddenschappen op de matchen van 2 juli

Buiten de verhoogde quoteringen rond winst van België biedt bookmaker Napoleon Games natuurlijk nog veel meer weddenschappen aan rond de twee matchen die maandag 2 juli worden afgewerkt. Zo kun je op de match Brazilië – Mexico bijvoorbeeld meer dan 500 verschillende weddenschappen afsluiten. Op de match tussen België en Japan biedt deze bookmaker ook bijna 400 weddenschappen aan. Kortom: je hebt enorm veel keuze bij Napoleon Games. Hieronder lichten wij per wedstrijd een aantal interessante weddenschappen uit.

Win je deel van de WK Jackpot bij Napoleon Games

Ben je goed in het voorspellen van voetbal uitslagen? Speel dan mee bij Napoleon Games en maak kans op geldprijzen en free bets!

Weddenschappen rond Brazilië – Mexico

Evenals bij België – Japan is een 1×2-weddenschap met winst voor Brazilië ook niet lucratief. Op winst van het Zuid-Amerikaanse land staat namelijk slechts 1.52, terwijl je 7.80 voor Mexico krijgt. Verwacht jij een stunt van de Mexicanen? Dan wordt het natuurlijk aantrekkelijk om hierop te wedden. Om wat meer zekerheid in te bouwen, kun je ook ‘Mexico of gelijkspel’ spelen. Wanneer jij hierop wedt, krijg je 2.70 keer je inzet. In dat geval win je niet alleen bij winst van Mexico, maar ook bij een gelijkspel. Vind jij het lastig een winnaar aan te wijzen? Richt je dan op weddenschappen rond de doelpunten in deze match. Zo kun je gokken op het totaal aantal doelpunten, maar ook op doelpunten in beide helften bijvoorbeeld. En zo heeft Napoleon Games nog heel veel meer mogelijkheden rond dit duel in de achtste finale.

Andere weddenschappen met betrekking tot België

Wed jij bij Napoleon Games? Dan heb je vast en zeker gebruikgemaakt van de verhoogde notering voor winst van België. Wil jij echter nog meer weddenschappen plaatsen rond deze match? Dat kan natuurlijk! Zo kun je bij deze Belgische bookmaker ook wedden op winst voor België in combinatie met het totaal aantal doelpunten. Hier krijg je natuurlijk een aanzienlijk hogere quotering voor. Zo levert ‘België winst & over 2,5 goals’ je toch al 2.20 keer je inzet op. Denk jij dat Romelu Lukaku opnieuw weet te scoren tegen Japan? Zet je geld dan in op een goal van hem. Scoort de spits inderdaad en heb jij hierop gewed? Dan keert Napoleon Games jou 1.90 keer je inzet uit.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.