WK 2018: sluit weddenschappen af op de wedstrijden van 15 juni

WK 2018: sluit weddenschappen af op de wedstrijden van 15 juniRusland en Saoedi-Arabië hebben gisteren de eerste wedstrijd van het WK voetbal in Rusland gespeeld in het Loezjniki-stadion in de Russische hoofdstad Moskou. Met een dikke overwinning van 5-0 voor Rusland zijn de Russen het WK goed van start gegaan.

Vandaag vrijdag 15 juni staan er drie wedstrijden op het programma. In poule A nemen Egypte en Uruguay het tegen elkaar op en in poule B staan Marokko en Iran en Portugal en Spanje tegenover elkaar. Je kunt 15 juni dus maar liefst op drie wedstrijden weddenschappen afsluiten. Zoek jij nog een goede, Belgische bookmaker? Neem dan eens een kijkje bij Bingoal.be. Niet alleen kun je bij deze bookmaker inzetten op alle drie de wedstrijden, maar je krijgt ook nog eens een leuke bonus. Zowel nieuwe als bestaande klanten krijgen hier namelijk eenmalig een 300% storingsbonus met een maximum van 60 euro.

€10,- Gratis weddenschap bij Ladbrokes

Vandaag is de laatste dag dat je een gratis weddenschap kunt afsluiten bij Ladbrokes ter waarde van €10,- Nieuwe spelers ontvangen een voucher van €10,- die gebruikt kan worden op een weddenschap voor het WK voetbal in Rusland.

Klik hier voor je persoonlijke vouchercode van €10,-

Wedden op de uitslag van de drie duels

Ben jij een echte voetbalkenner? Dan heb je vast en zeker al een voorkeur voor de winnaars van de drie wedstrijden. Voor wat betreft Egypte – Uruguay ben jij mogelijk van mening dat het uitspelende land wint. Hier staat een quotering van 1.59 op. Op winst van Egypte staat een quotering van 6.50 en een gelijkspel levert je 3.60 keer je inzet op. Het is dus wel duidelijk wie hier de favoriet is. Ook bij Portugal – Spanje heeft Bingoal.be een duidelijke favoriet: Spanje. Winst van dit land levert je namelijk 1.86 keer je inzet op, terwijl er 4.50 op winst van Portugal staat. Voor wat betreft de wedstrijd tussen Marokko en Iran is de winnaar wat lastiger te voorspellen. Met een quotering van 2.25 is Marokko in het voordeel. Op winst van Iran staat een quotering van 3.65.

Trefzekere duels of juist niet?Trefzekere duels of juist niet?

Het voorspellen van een winnaar is bij sommige wedstrijden behoorlijk lastig. Dit is misschien wel de reden dat jij het toch niet aandurft om bijvoorbeeld in te zetten op winst van Spanje of Marokko. Gelukkig heb je bij Bingoal.be heel wat meer mogelijkheden dan alleen inzetten op de uitslag. Zo kun je bijvoorbeeld ook geld inzetten op het aantal doelpunten. Denk jij bijvoorbeeld het duel tussen Marokko en Iran minimaal 3 goals oplevert? Gok dan op ‘over 2,5 goals’. Met een quotering van 2.70 is dit wel een behoorlijk risico. Minder risicovol is de weddenschap ‘over 1,5 goals’. De quotering staat hier echter wel een stuk lager (1.56). Denk jij dat er bij Egypte – Uruguay een doelpunt valt in de eerste helft? Bij Bingoal.be levert dit je 1.50 keer je inzet op.

Unibet WK Blog

Speciaal voor het WK voetbal in Rusland heeft Unibet samen met een beroemde sportjournalist een blog opgestart. Om de twee dagen publiceert hij exclusieve tips en artikelen.

Klik hier voor het Unibet WK Blog

Welke speler scoort een doelpunt?

De selecties van Uruguay en Spanje herbergen een aantal spelers die betrekkelijk eenvoudig het net weten te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Suarez, Cavani, Diego Costa of Isco. Verwacht jij dat één van hen scoort in de eerste groepswedstrijd van hun land? Wed hier dan op bij Bingoal.be. Op een treffer van Suarez in het duel met Egypte staat een quotering van 3.05, terwijl een goal van Cavani je 2.90 keer je inzet oplevert. Verwacht jij dat Isco of Diego Costa scoort? Hier staan respectievelijk quoteringen van 2.95 en 2.30 op. Denk jij dat Cristiano Ronaldo namens Portugal de openingstreffer scoort in de ontmoeting met Spanje? Een weddenschap bij Bingoal.be levert je in dat geval 4.25 keer je inzet op.

Combo’s of toch single spelen?

Vind jij de quoteringen bij Bingoal.be toch wat aan de lage kant? Dan kun je natuurlijk overwegen om meerdere weddenschappen met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld winst van Uruguay, Marokko en Spanje in één weddenschap opnemen. De quoteringen van de afzonderlijke wedstrijden worden in dat geval met elkaar vermenigvuldigd. Bij een combinatie van de drie genoemde wedstrijden kom je uit op een quotering van 6.65. Je kunt dus een aanzienlijk hoger bedrag winnen, maar de kans op verlies is ook groter. Er hoeft immers maar één van de drie landen niet te winnen en jij houdt geen geld over aan je weddenschap. Overweeg daarom goed of het de moeite waard is een combo te spelen. Vind je het risico te groot? Speel de weddenschappen bij Bingoal.be dan gewoon lekker single!

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.

Afbeeldingen mogelijk gemaakt door Unibet

Updated: 15 juni 2018 — 10:59