Wedden op het WK? Eurotierce.be biedt je talloze mogelijkheden!

Wedden op het WK Eurotierce.be biedt je talloze mogelijkhedenBinnenkort zijn alle ogen van voetballiefhebbers in België gericht op Rusland. Waarom? Omdat hier donderdag 14 juni het WK voetbal van start gaat. Hartstikke mooi natuurlijk, want je kunt dan weer een maand lang voetbal kijken! Wist je dat je het WK 2018 nog een stuk leuker kunt maken? Je kunt bij Eurotierce.be namelijk verschillende weddenschappen afsluiten met betrekking tot dit toernooi. Op deze manier wordt het natuurlijk een stuk leuker om zoveel mogelijk wedstrijden te volgen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij deze legale Belgische bookmaker omtrent het WK 2018 in Rusland? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij lichten hier namelijk een aantal weddenschappen uit die jij bij Eurotierce.be af kunt sluiten.

Saaie wedstrijd? Zet er geld op in!

Wanneer België in actie komt op het WK, zit jij ongetwijfeld aan de buis gekluisterd. Naast onze eigen Rode Duivels doen er echter nog 31 andere landen mee. De landen zijn verdeeld over acht poules van vier. Ieder land speelt eerst één keer tegen elkaar in deze groepsfase. De twee landen die op de bovenste twee plaatsen eindigen, stromen door naar de achtste finale. Er staan een aantal leuke wedstrijden op de rol, maar niet alles is even leuk. Als voetballiefhebber wil jij echter wel zoveel mogelijk wedstrijden volgen. Is de wedstrijd niet om aan te gluren? Sluit dan een weddenschap af bij Eurotierce.be! Je kunt hier bijvoorbeeld inzetten op de winnaar van de wedstrijd. Durf je niet te voorspellen wie er gaat winnen? Dan kun je ook inzetten op het aantal doelpunten dat gemaakt wordt in de eerste of tweede helft of in de hele wedstrijd. En zo kun je per wedstrijd ongeveer 75 verschillende weddenschappen afsluiten. Je kunt het WK dus nog een stuk leuker maken!

Meld je hier aan

Wie worden de beste landen in de poule?

Zoals gezegd stromen de nummers één en twee uit iedere poule door naar de achtste finales. In deze ronde speelt de nummer één van de poule tegen de nummer twee uit een andere poule. Het schema hiervoor is al bekend. Het is dus alleen nog even wachten tot het einde van de groepsfase voordat ook de landen ingevuld kunnen worden. Denk jij al te weten welke landen de volgende ronde halen? Dan kun je hier bij Eurotierce.be op inzetten. Je kunt bijvoorbeeld wedden wie de winnaar van de poule wordt. Is dit je toch wat te link? Dan is het ook mogelijk om een weddenschap af te sluiten met betrekking tot kwalificatie voor de volgende ronde. Daarnaast kun je ook wedden op welk land laatste eindigt in de poule. Weet jij nu al wie er op nummer één en twee eindigen? Sluit dan ook een weddenschap af bij Eurotierce.be. Je kunt hier namelijk wedden op welk land eerste en welk land tweede wordt. Je moet het hier wel exact goed hebben. Een groter risico dus, maar daar staat uiteraard ook een hogere quotering tegenover!

Kiesjefavorietebookmaker
Logo bookmaker bwin
Circus Sportsbook
Betway België Sports Review

Finalerondes: de spanning stijgt

Als alle poulewedstrijden afgewerkt zijn, is het tijd voor de achtste finales. Hier komt het gewoon op één wedstrijd aan. Dit maakt het natuurlijk ongekend spannend om naar deze wedstrijd te kijken. Bij Eurotierce.be is het ook mogelijk om op de finalerondes in te zetten. Wat wedstrijden betreft heb je straks grotendeels dezelfde inzetmogelijkheden als bij de wedstrijden in de poulefase. Je kunt nu alleen nog geen weddenschap afsluiten op de finalerondes. Het is immers nog niet bekend welke landen het tegen elkaar opnemen in de achtste finale, kwartfinale, halve finale en finale. Wanneer deze landen bekend zijn, kun jij bij Eurotierce.be direct een weddenschap afsluiten.

Weddenschappen afsluiten in aanloop naar het WK

Om goed ten tonele te verschijnen in Rusland, zijn de meeste landen al begonnen met de voorbereiding. De voorselecties zijn voor vrijwel ieder land bekend. Uiteraard zaten er ook weer een aantal verrassingen tussen. De voorbereiding van alle landen bestaat niet alleen uit trainen, maar ook uit het spelen van een aantal oefenpotjes. Op deze manier raakt het team aan elkaar gewend. Daarnaast kunnen de bondscoaches zo verschillende tactieken uit te proberen. De meeste van deze wedstrijden zijn niet veel aan. Eurotierce.be maakt het echter mogelijk om ook op deze wedstrijden in te zetten. Zo wordt het ineens een stuk leuker om ook oefenpotjes van landen te volgen. De uitslagen zijn vaak onvoorspelbaar. Wel vallen er doorgaans veel doelpunten. Gelukkig kun jij bij Eurotierce.be ook wedden op het aantal doelpunten dat gescoord wordt in deze potjes.

Zet jij in op oefenwedstrijden bij Eurotierce.be? Dan is dit natuurlijk een goede manier om de verschillende landen te volgen in aanloop naar het WK. In deze wedstrijden wordt namelijk vaak duidelijk hoe een land precies gaat spelen. Door hierop te wedden, kun jij natuurlijk een leuk zakcentje verdienen. Je krijgt echter ook waardevolle informatie over de verschillende landen. En deze informatie kun jij natuurlijk goed gebruiken om straks weddenschappen op het WK 2018 af te sluiten bij Eurotierce.be!

Weddenschappen afsluiten per land

Heb jij een bepaald land gevolgd tijdens de oefencampagne? Of wil jij al je geld op België inzetten? Dat behoort bij Eutotierce.be ook tot de mogelijkheden. Bij deze bookmaker kun jij namelijk ook weddenschappen afsluiten per land. Zo kun je van ieder land bijvoorbeeld een topscorer aanwijzen. Daarnaast kun je ook zeggen hoe ver een land in het toernooi gaat komen. En zo biedt Eurotierce.be nog een arsenaal aan verschillende weddenschappen aan met betrekking tot het WK voetbal in Rusland. Benieuwd? Neem dan gewoon eens een kijkje op de website.

‘Gratis’ geld om te gokken op het WK

Mag jij graag wedden op voetbalwedstrijden? Dan kan het WK maar zo een dure periode worden. Zeker wanneer jij meerdere weddenschappen af wilt sluiten tijdens dit toernooi. Als je wint is er natuurlijk niets aan de hand, maar verlies voel je direct. Wanneer jij je nu registreert bij Eurotierce.be krijg jij eenmalig een stortingsbonus. Bij deze bookmaker krijg je maximaal 100 euro ‘gratis’ bij een eerste storting. Om het maximale eruit te halen, moet je wel 100 euro storten. Stort jij 50 euro? Dan krijg je 50 euro bonus. Op het moment dat deze tekst geschreven is, zijn er nog geen speciale WK-bonussen bij Eurotierce.be. Maar wij verwachten dat deze er binnen afzienbare tijd alsnog wel komen!