Wedden op de WK wedstrijden van donderdag 21 juni 2018

Donderdag 21 juni: wordt poule C al beslist en herpakt Argentinië zich?

Ook op de achtste dag van het wereldkampioenschap voetbal in Rusland staan er wederom drie wedstrijden op het programma. De dag wordt om 14.00 uur geopend met de match tussen Denemarken en Australië. Om 17.00 uur staan Frankrijk en Peru in Jekaterinenburg tegenover elkaar. De dag wordt om 20.00 uur afgesloten met misschien wel het mooiste affiche van de dag: Argentinië – Kroatië. Heb jij behoorlijk wat verstand van voetbal? Dan kan het zeker lucratief zijn om een aantal weddenschappen af te sluiten op de wedstrijden die donderdag 21 juni gespeeld worden.

Zoek jij nog een legale, Belgische bookmaker met een leuke welkomstbonus? Dan is Betcenter.be zeker een aanrader. Je krijg hier een welkomstbonus van maar liefst 100 euro. Wat je hiervoor moet doen? Een account aanmaken en een geldbedrag storten. Stort jij een bedrag van 100 euro? Dan verdubbelt Betcenter.be deze storting tot 200 euro. De maximale hoogte van de welkomstbonus bedraagt 100 euro.

Kiesjefavorietebookmaker
Logo bookmaker bwin
Circus Sportsbook
Betway België Sports Review

Over de wedstrijden

Poule C kan op de achtste dag van het WK al min of meer beslist worden. Althans, de twee landen die doorstromen naar de kwartfinale kunnen om 19.00 uur al bekend zijn. Wanneer Denemarken wint van Australië en Frankrijk wint van Peru, komen Denemarken en Frankrijk allebei op 6 punten uit 2 wedstrijden. Peru en Australië blijven in dat geval op 0 punten staan. Met nog één wedstrijd te spelen, is dit gat niet meer te overbruggen. Denemarken en Frankrijk maken dan in een onderling duel nog wel uit wie er groepswinnaar wordt. Peru en Australië strijden dan nog om de laatste plek in de poules.

De laatste wedstrijd van de achtste speeldag van het WK 2018 is die tussen Argentinië en Kroatië. De Argentijnen begonnen niet bepaald goed aan het toernooi. Zij speelden met 1-1 gelijk tegen IJsland en Messi miste een strafschop. Kroatië deed het een stuk beter, het land won met 2-0 van Nigeria. Voor de Argentijnen is winst op Kroatië eigenlijk wel noodzakelijk. Wanneer zij wederom punten verspelen, kunnen ze maar zo eens naar huis moeten na de groepsfase. Om van de Kroaten te winnen, moet Argentinië echter wel van betere huize komen dan in het duel met IJsland. Indien de Argentijnen wederom zo belabberd spelen, kunnen zij maar zo tegen een nederlaag aanlopen.

Groot aantal mogelijkheden

Wil jij een weddenschap afsluiten op één van de drie wedstrijden? Of wil jij gewoon geld verdienen aan alle drie de duels? Betcenter.be biedt jou hier voldoende mogelijkheden toe. Bij de duels Denemarken – Australië en Frankrijk – Peru kun jij meer dan 300 verschillende weddenschappen afsluiten. Betcenter.be heeft bij Argentinië – Kroatië wat minder mogelijkheden, maar met meer dan 200 weddenschappen heb je ook hier nog genoeg keus. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk?

lucratieve 1×2-weddenschappen

Denk jij te weten welke van de landen hun wedstrijd vrijwel zeker gaan winnen? Dan kun je hier bij Betcenter.be op inzetten. De meest logische keuze is in dat geval een 1×2-weddenschap. Winst van Denemarken (1.96) en winst van Argentinië (2.06) is een vrij grote gok. Een overwinning van Frankrijk levert je een quotering van 1.50 op. Niet bepaald hoog, maar volgens bookmaker Betcenter.be wel een minder groot risico.

Gokken op het aantal doelpunten

Durf jij geen winnaar aan te duiden bij Argentinië – Kroatië of Denemarken – Australië? Dan doe je er goed aan om wat minder risico te nemen. In dat geval kun jij bij Betcenter.be bijvoorbeeld inzetten op het aantal doelpunten. Veracht jij wel twee goals bij het duel tussen de Denen en de Australiërs? Sluit dan de weddenschap ‘over 1,5 goals’ af. Dit levert je op dit moment 1.39 keer je inzet op. Verwacht jij dat de match tussen Argentinië en Kroatië een stuk doelpuntrijker wordt? Zet bij dit duel dan in op ‘over 2,5 goals’. Hier staat een aanzienlijke quotering op, namelijk 2.18.

Wie maakt een doelpunt

Antoine Griezmann scoorde in het eerste duel van Frankrijk vanaf 11 meter. Verwacht jij dat hij tegen Peru wederom raak schiet? Dan kun jij hier bij Betcenter.be je geld op inzetten. Op dit moment krijg je 2.75 keer je inzet voor een doelpunt van Griezmann. Denk je dat de Fransman niet scoort, maar verwacht jij wel een goal van de voet van de Deen Christian Eriksen? Hier staat momenteel een quotering van 3.95 op. Inzetten op een goal van Lionel Messi is (vooralsnog) niet mogelijk.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.