Wedden op België – Tunesië | Quoteringen België – Tunesië

Zaterdag 23 juni zullen de Rode Duivels voor de 2e keer in actie gaan komen tijdens het WK voetbal in Rusland. De 1e tegenstander was Panama en daar hebben de Belgen niet al teveel moeite mee gehad. Als we gaan kijken naar de quoteringen voor de aankomende wedstrijd België – Tunesië dan hebben de bookmakers vertrouwen in winst voor de Belgen.

Extra hoge quoteringen en specials bij online bookmakers

Hoewel de winkans voor de Belgen een stuk hoger liggen dan voor Tunesië hebben veel online bookmakers in België besloten te quoteringen voor deze wedstrijd een stuk hoger te maken. Normaal is een quotering een stuk lager als men ervan uit gaat dat een ploeg erg makkelijk zou kunnen winnen. De meeste verhoogde qouteringen zijn alleen geldig voor nieuwe spelers. Maar ook voor bestaande spelers zijn er momenteel leuke quoteringen voor de wedstrijd België – Tunesië.

We zetten deze quoteringen en specials voor jullie hieronder op een rij. Er komen regelmatig nieuwe promoties bij dus wij adviseren jullie deze pagina regelmatig te bezoeken voor eventuele updates.

Specials bij Bij Betfirst voor België – Tunesië

Online bookmaker Betfirst heeft voor de 2e groepswedstrijd van de Rode Duivels een aantal leuke specials online gezet. Dit zijn bijzondere weddenschappen met quoteringen die kunnen oplopen tot X 7.

Je kunt inzetten op verschillende dingen zoals het aantal doelpunten dat zal vallen, of bijvoorbeeld wie het eerste doelpunt zal maken. Je kunt natuurlijk ook een weddenschap afsluiten op de winnaar van België – Tunesië. Hiervoor geld momenteel de quotering X 1.32. Dit is niet extreem hoog maar het geeft wel aan dat de winkansen voor de Belgen een stuk hoger liggen.

Specials bij Bij Betfirst voor België - Tunesië

Specials bij Bij Betfirst voor België – Tunesië

Speel mee bij Betfirst.be

Hoogste quotering krijg je bij Goldenpalace.be

Als we alle quoteringen van de online bookmakers in België op een rij zetten voor de wedstrijd België – Tunesië, zien we dat Golden Palace momenteel de hoogste quotering heeft. Voorspel je dat België deze wedstrijd gaat winnen dan krijg je de inzet X 1.35

De online bookmakers met de laagste notering voor België – Tunesië zijn Stanleybet en Bwin hier krijg je de inzet maar X 1.30 als België weet te winnen van Tunesië.

Quoteringen België – Tunesië alle bookmakers in België

BookmakerBelgiëGelijk spelTunesië
1.355.2510
ZeBet« Sports Review1.345.3011.00
Circus Sportsbook1.345.2511
1.345.3511.00
1.345.3011.00
Golden Vegas Sportsbook1.346.5011.00
1.3334.6010.00
Betway België Sports Review1.335.2511.00
1.333.302.52
1.335.109.65
1.325.0012.00
1.325.3511.50
1.304.959.25
Logo bookmaker bwin1.305.2511.00

12X Je inzet bij Ladbrokes als België wint tegen Tunesië

Heb je nog geen sportsbook account bij Ladbrokes? Dan kun je hier een weddenschap afsluiten op deze wedstrijd met een bijzonder hoge quotering van X 12. Als we naar de statistieken krijgen is de kans zeer aannemelijk dat België weet te winnen.

Hoe kom je in aanmerking voor deze speciale promotie?

Open eerst een rekening bij Ladbrokes en stort minimaal €10,- in je account. Plaats vervolgens een weddenschap van maximaal €10,- op de groepswedstrijd België – Tunesië en je ontvangt een quotering van X12

Om deze promotie te ontvangen dien je de promocode LAD12 op het inschrijf formulier in te vullen. Gebruik je button hieronder dan wordt de promocode automatisch ingevuld.

Wed €10,- op België – Tunesië en win €120,-!

10X Je inzet bij Unibet als België van Tunesië wint

Heb je nog geen account bij Unibet? Maak dan een account aan en plaats je eerste weddenschap op de wedstrijd België – Tunesië en ontvang een super hoge quotering van X 10 als België wint. Gezien de lage quoteringen op deze wedstrijd is de kans vrij groot dat de Belgen er met de winst van door gaan.

Er geld overigens wel een limiet aan deze weddenschap. Je kunt maximaal €5,- inzetten op winst voor België. Zet je het maximale bedrag in dan ontvang je bij winst door de Rode Duivels een uitbetaling van €5,- X 10 = €50,-

Plaats je weddenschap van minimaal €5,- op een groepswedstrijd tijdens het WK voetbal in Rusland dan ontvang je een een deel van €1.000.000,- die Unibet gaat verdelen mocht België het WK in Rusland winnen.

Klik hier voor meer informatie…..

Heb je al een account bij Unibet dan gelden alleen de normale quoteringen voor deze wedstrijd. Plaats je nu een weddenschap dan ontvang je de inzet X 1.34.

10X Je inzet bij Unibet als België van Tunesië wint

Napoleon Games verdeeld €1.000.000,- aan free bets

Ook bij Napoleon Games kun je weddenschappen afsluiten op de wedstrijd België – Tunesië. Wist je dat je met een weddenschap ook kans maakt op een deel van €1.000.000 aan free bets?

Net als Unibet verdeeld Napoleon Games 1 miljoen euro tussen alle deelnemers als België het WK voetbal in Rusland wint. Alleen bij Napoleon Games zal het worden uitbetaald als free bet.

Plaats een weddenschap op het WK voetbal

Om mee toe doen met deze promotie hoef je alleen maar een weddenschap van minimaal €5,- af te sluiten met een quotering van minimaal x 1.50 op één van de wedstrijden van het WK voetbal.

Mocht België wereldkampioen worden dan wordt de complete prijzenpot verdeeld door iedereen die heeft voldaan aan de voorwaarden en gekwalificeerd is.

Napoleon Games verdeeld €1.000.000,- aan free bet