Vrijdag 22 juni: Brazilië – Costa Rica, Nigeria – IJsland en Servië – Zwitserland

Op dag negen van het WK 2018 heb jij opnieuw drie wedstrijden om op in te zetten. Vrijdag 22 juni worden de wedstrijden Brazilië – Costa Rica, Nigeria – IJsland en Servië – Zwitserland gespeeld. Bij vrijwel alle duels staat er wat op het spel, waardoor het maar zo eens drie spannende potjes kunnen worden. Heb jij al een idee hoe deze wedstrijden gaan verlopen? En houd jij daarnaast ook wel van gokken op voetbalwedstrijden? Dan doe je er goed aan eens te kijken naar de mogelijkheden die Bingoal.be aanbiedt.

Napoleon Games verdeeld €1.000.000,- aan free bet

De Belgische bookmaker Bingoal.be biedt niet alleen heel veel weddenschappen aan rond de drie duels van vrijdag 22 juni. Je vindt tevens een aantal leuke bonussen. Zo krijgen zowel nieuwe als bestaande klanten een eenmalige stortingsbonus met een maximum van 100 euro. Vergeet je hiervoor niet in te schrijven, want anders krijg jij de bonus niet. Daarnaast heeft Bingoal.be een WK-kalender. Gedurende het WK 2018 krijgen klanten van deze Belgische bookmaker iedere dag een leuke verrassing. Dit kunnen onder meer free bets, bonussen en cashbacks zijn. Kortom: genoeg redenen dus om weddenschappen op de wedstrijden van 22 juni te plaatsen bij Bingoal.be!

Waar moet je rekening mee houden bij het inzetten?

Plaats nooit lukraak weddenschappen op de uitkomsten van de wedstrijden van vrijdag 22 juni. Verdiep je altijd eerst in de spelende teams. Kijk bijvoorbeeld naar de prestaties van ieder team in het eerste duel. Brazilië, IJsland en Zwitserland speelden gelijk, Costa Rica en Nigeria verloren en Servië won. Kortom: alle landen hebben nog genoeg redenen om voor de winst te strijden. De belangrijkste reden is natuurlijk een plek in de achtste finales. Servië zou zich in principe een misstap kunnen veroorloven, maar zij spelen de laatste match tegen Brazilië. Zo ver willen zij het vast niet laten komen. De andere vijf landen kunnen zich eigenlijk niet nog een misstap veroorloven. Gebeurt dit wel? Dan wordt het immers vrij lastig om alsnog bij de beste twee landen in de groep te geraken.

Talloze weddenschappen per wedstrijd

Eén van de voordelen van bookmaker Bingoal.be is dat je er talloze weddenschappen kunt plaatsen op de drie duels. Je kunt dus niet alleen de zogeheten 1×2-weddenschappen plaatsen, waarbij je een winnaar aanwijst of inzet op een gelijkspel. Nee, je hebt bij deze Belgische bookmaker veel meer keuze.

De standaard weddenschappen

Begin jij net met het gokken op voetbalwedstrijden? Dan is het misschien verstandig om te starten met de standaard weddenschappen. Hiermee doelen wij onder meer op de 1×2-weddenschap. Denk jij dat Brazilië gaat winnen? Bingoal.be geeft jou hier maar een quotering van 1.20 voor. Brazilië is dus de torenhoge favoriet in dit duel. Bij de andere twee duels liggen de quoteringen een stuk dichter bij elkaar. Zo staat er op winst van Servië en Zwitserland respectievelijk 2.75 en 2.85, terwijl er op winst van Nigeria en IJsland respectievelijk 2.90 en 2.65 staat.

Gokken met handicap

Wanneer de quotering voor winst van een land aan de lage kant is, heb je bij Bingoal.be verschillende mogelijkheden om deze op te krikken. Zo kun je bij deze bookmaker bijvoorbeeld een weddenschap plaatsen met een handicap. Dit is bij het duel van Brazilië een stuk interessanter dan dat je gewoon inzet op winst van het land. Gok jij op winst van de Brazilianen met een -1 handicap? Dan stijgt de quotering naar 1.64. Het land moet in dat geval wel met twee doelpunten verschil winnen. Is het gokken met een handicap je toch een te groot risico? Dan kun je ook inzetten op winst van een land in combinatie met het aantal gescoorde doelpunten. Zo levert de weddenschap ‘Brazilië wint en over 2,5 doelpunten’ je een quotering van 1.74 op. Verschil met een handicap is dat een land hierbij niet met een bepaald aantal doelpunten verschil hoeft te winnen. Plaats jij deze weddenschap? Dan win je ook wanneer Brazilië met 2-1 wint.

Maak voetbal kijken leuker

Wil jij het kijken van deze drie wedstrijden wat leuker maken? Dan kun je ook op allerlei gebeurtenissen tijdens de duels inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld wedden op welke speler het eerste doelpunt scoort. Een eerste goal van Neymar in het duel Brazilië – Costa Rica levert je 2.75 keer je inzet op. Daarnaast kun je bij Bingoal.be ook weddenschappen afsluiten op welk land het eerste doelpunt maakt en wie de eerste corner krijgt. En verder heb je bij deze Belgische bookmaker nog heel wat meer keuzes om de wedstrijden een stuk spannender te maken!

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.