unibet update

Eindhoven heeft haar volksfeest gevierd en de top drie van de Eredivisie staat volgens menigeen vast. Maar ben jij het daar wel mee eens? Er is maar één zekerheid dit weekend en dat is spanning en sensatie! Lees er meer over in deze nieuwsbrief.
Traditionele top 3
Alle clubs uit de traditionele top 3 spelen een stugge uitwedstrijd. Exclusief bij Unibet krijg jij niet 5.72, maar 6.50 als deze drie teams tegen respectievelijk Excelsior, FC Groningen en PEC Zwolle weten te winnen. Klik hier voor al onze Multi Boosts.
Arsenal – Chelsea
In de Premier League staan de nummer één en twee op zondagmiddag lijnrecht tegenover elkaar. Het gat is maar liefst 10 punten tussen Chelsea en Arsenal, maar Wenger’s mannen hebben alle negen wedstrijden sinds 1 maart weten te winnen. Ontdek hier onze noteringen voor de Premier League.
Internationale – AS Roma 
Het moge duidelijk zijn wie er dit seizoen aan de haal gaat met de Scudetti. Maar in de Romeinse hoofdstad is een oerstrijd losgebarsten tussen Lazio en AS Roma met beide 58 punten. Zie jij de Romeinen zaterdag met 3.25 winnen in Milaan? Stream deze topper gratis via Unibet TV.
ATP Barcelona
Tot onze grote verbazing is Rafael Nadal al uit het ATP 250 toernooi gestoten. Dat betekent dat de weg wagenwijd open staat voor Fognini, Monfils of Ferrer om Barcelona te veroveren. Klik hier voor al onze noteringen op tennis.
NBA Play-Offs
Wie had verwacht dat de Miami Heat dit seizoen niet eens mee zouden strijden in de Play-Offs? Nu Lebron James naar de Cleveland Caveliers is verhuisd staan zij met 3.00 genoteerd als favoriet. Dus klik hier voor onze huidige noteringen op de NBA en zet in op jouw verwachtingen.
Al met al een zeer fijn weekend om jouw weddenschappen te scoren. Wat zijn jouw verwachtingen?

Win een reis naar de Champions League finale
Speel jij nog niet mee in ons wedkampioenschap? Waarin wij fantastische prijzen weggeven met als hoofdprijs een reis naar de Champions League finale voor twee personen. Wacht dan niet langer en meld je hier aan!