Rijk worden met het WK 2018? Het kan bij Unibet! (verhoogde odds!)

Morgen is het dan zover want dan start het wereldkampioenschap voetbal 2018. Het WK wordt donderdag 14 juni in gang gezet door gastland Rusland en Saoedi-Arabië. Tot en met donderdag 28 juni worden er in totaal 48 poulewedstrijden afgewerkt door de 32 landen die zich gekwalificeerd hebben.

Unibet verdeelt €1.000.000,- cash als België het WK in Rusland wint

Ook onze eigen Rode Duivels ontbreken niet op het toernooi. Zij zijn ingedeeld in een poule met Engeland, Panama en Tunesië. Dat moet te doen zijn! Weet jij zeker dat België de poulewedstrijden stuk voor stuk gaat winnen? Zet hier dan je geld op in bij Unibet.be. Bij deze bookmaker kun je legaal talloze weddenschappen omtrent het WK 2018 afsluiten. En wanneer je het goed aanpakt (en een beetje geluk hebt), kun jij er zelfs rijk mee worden!

België – Panama EXCLUSIEVE promotie

Voor de eerste keer heeft Unibet België een verhoogde odd promotie voor nieuwe klanten! “Wint België van Panama? Ontvang 10 keer je inzet! “In feite is het bijna ‘Zet €5 in & ontvang €50 CASH voor nieuwe klanten’ 😉

Deze promotie loopt van vrijdag 15 juni 00: 01u tot het begin van de wedstrijd 18 juni 17: 00u.

Meer informatie? Klik hier…..

Wie stoot er door naar de finales?

Heb jij behoorlijk veel verstand van voetbal? Dan denk je mogelijk te weten welke landen er doorstromen naar de achtste finales. Jij kunt in dat geval natuurlijk inzetten op de poulewedstrijden zelf. In dat geval gok je waarschijnlijk op winst voor de thuis- of uitploeg of een gelijkspel. Vind je deze quotering te laag? Dan heb je natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden, zoals het wedden op het aantal doelpunten of wedden met een handicap. Gaat dit je nog niet ver genoeg? Bij Unibet.be kun je nu ook al weddenschappen plaatsen op de groepswinnaars. Weet jij bijvoorbeeld zeker dat België winnaar wordt in groep G? Zet hier dan nu vast op in bij Unibet.be. Momenteel staat deze quotering nog op 1.85. Inzetten op een eerste of tweede plek voor België is met een quotering van 1.07 al een stuk minder aantrekkelijk.

Unibet verdeeld €1.000.000 als België het WK wint

Ook Unibet pakt flink uit tijdens het WK voetbal in Rusland. Naast extra hoge bonussen en quoteringen hebben ze weer een geweldige promotie waarbij er onder alle deelnemers €1.000.000,- verdeeld zal worden als België het WK voetbal weet te winnen.

Hoe kun je deelnemen

Deelnemen is simpel je hoeft alleen een minimale weddenschap te plaatsen €5,- op één van de groepswedstrijden die gespeeld gaan worden. Je kunt tot de laatste groepswedstrijd van start gaat je weddenschap plaatsen.

Schrijf je hier in en maak kans op een deel van 1 miljoen!

En de wereldkampioen is…

Net zoals bij ieder ander eindtoernooi zijn er ook bij het WK 2018 weer een aantal favorieten. Stiekem hoop jij natuurlijk dat België zondag 15 juli de beker omhoog mag houden, maar Unibet.be rekent ons land niet tot de favorieten. Althans, met een quotering van 12.00 is dat niet het geval. Brazilië wordt door Unibet.be gezien als de grootste kanshebber op de WK-titel. Wil jij op het Zuid-Amerikaanse land inzetten? Dan krijg je hier nu nog vijf keer je inzet voor. Duitsland staat met een quotering van 5.80 op de tweede plek en Spanje is met 7.00 nummer drie. Samen met België behoren Frankrijk (8.00) en Argentinië (10.00) tot de outsiders.

Kiesjefavorietebookmaker
Logo bookmaker bwin
Circus Sportsbook
Betway België Sports Review

Wedden op de winnaar van het WK is natuurlijk een grote gok. Er kan immers maar één land winnen. Vind jij dit toch echt een te groot risico? Dan heeft Unibet.be een mooie oplossing voor jou. Bij de legale Belgische bookmaker kun jij namelijk ook wedden op een top 2 of top 3 klassering van een bepaald land. Op deze manier wordt de kans op winst natuurlijk alweer een stuk groter. Weet echter wel dat de quoteringen hiermee ook aanzienlijk lager uitvallen. Zo krijg je voor een top 2 plek van België 6 keer je inzet, terwijl er op een top 3 klassering 3.30 staat. Is zelfs dit risico je nog te groot? Dan kun je er ook kop gokken dat een land de kwartfinales haalt. Denk jij dat België dit wel gaat lukken? Dan krijg je hier op moment van schrijven een quotering van 1.65 voor.

Weddenschappen met betrekking tot spelers

Ook al heb je nog zoveel verstand van voetbal, er kan altijd een verrassing in de lucht hangen. Zo ligt het gevaar voor uitschakeling van een groot voetballand altijd op de loer. In de poulefase speelt ieder land maar één keer tegen elkaar en ook in de finalerondes wordt alles slechts bepaald op basis van één wedstrijd. Durf jij hierdoor je geld niet zo goed op een bepaald land te zetten? Geen probleem, want bij Unibet.be kun jij namelijk ook weddenschappen op spelers afsluiten. Zo kun jij bijvoorbeeld wedden op of een bepaalde speler al dan niet weet te scoren tijdens het eindtoernooi. Daarnaast is het mogelijk te gokken op de speler die de meeste kaarten pakt. Uiteraard biedt Unibet.be ook een aantal weddenschappen Messi vs Ronaldo aan. Zo kun je bijvoorbeeld wedden op wie van hen het meeste scoort en wie van de twee het verste stadium van het toernooi bereikt.

Individuele prijzen

Alle 32 teams die deelnemen aan het WK 2018 hebben maar één doel: wereldkampioen worden. Maar het is natuurlijk altijd mooi meegenomen wanneer je als speler met een individuele prijs aan de haal gaat. Ook tijdens het WK in Rusland zijn er weer een aantal individuele prijzen te winnen. Zo ontvangt de topscorer van het toernooi bijvoorbeeld de Gouden Schoen. Hier kun je bij Unibet.be ook op inzetten. Lionel Messi en Neymar zijn favoriet bij de bookmaker (12.00), gevolgd door Antoine Griezmann (13.00) en Cristiano Ronaldo (15.00). Naast de topscorerstitel is er ook een prijs voor de beste speler van het toernooi. Neymar is met een quotering van 7.00 de favoriet om deze prijs te winnen. Lionel Messi staat op plek twee met een quotering van 8.00 en Cristiano Ronaldo vinden we terug op plek drie (12.00).

Gratis weddenschap bij Betcenter

Ook bij Betcenter krijg je een gratis weddenschap als je een nieuw account aanmaakt. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden. Je moet bijvoorbeeld 3x een  weddenschap plaatsen met een quotering van minimaal x 1.7. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Als je besluit deze gratis €10,- te gebruiken op een voorspelling van de winnaar van het WK voetbal in Rusland dan krijg je sowieso een hogere quotering dan x 1.7. Daarnaast zijn er nog tal van andere weddenschappen bij Betcenter.be die hoger zijn dan x 1.7 dus er is keuze genoeg!

Deze bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe accounts van Betcenter.be

Claim hier je gratis weddenschap van €10,-

Nog talloze andere weddenschappen

Zoals je hierboven al kon lezen, zijn er bij Unibet.be behoorlijk wat weddenschappen af te sluiten op het WK 2018. Maar Unibet zou Unibet niet zijn als er niet nog veel meer weddenschappen zouden zijn. En deze zijn er dus ook. Zo kun jij je geld bijvoorbeeld ook inzetten op het al dan niet verbreken van verschillende (oude) toernooirecords. Denk hierbij aan het aantal minuten zonder tegendoelpunt of de meeste doelpunten in één wedstrijd. Je kunt zelfs inzetten op een rode kaart voor Janne Andersson, de bondscoach van het Zweedse elftal, gedurende het toernooi. Benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? Neem dan gewoon eens een kijkje op Unibet.be!

Kiesjefavorietebookmaker
Logo bookmaker bwin
Circus Sportsbook
Betway België Sports Review

Promoties van Unibet.be rond het WK voetbal

Op het moment van schrijven van deze tekst zijn er bij Unibet.be nog geen speciale promoties rondom het WK. Aangezien er de voorgaande jaren de nodige promoties waren tijdens eindtoernooien, verwachten wij dat er binnen afzienbare tijd wel een aantal leuke bonussen gelanceerd worden door de bookmaker. Wil jij helemaal niets missen? Neem dan regelmatig een kijkje bij de promoties op Unibet.be. Hier vind je namelijk een duidelijk overzicht van de lopende bonussen waarvoor jij je in kunt schrijven. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief wanneer je geen enkele bonus wilt missen.