Meld je aan op onze WK voetbal 2018 push-berichten

Over enige tijd gaat het het grootste voetbal evenement ter wereld weer van start. De beste voetbal teams zullen gaan strijden om de wereldtitel tijdens het WK voetbal in Rusland.

Tijdens het WK voetbal in Rusland zullen wij dagelijks met een blog komen met diverse quoteringen voor de wedstrijden die op die dag gespeeld zullen worden.

Meld je aan voor onze push-berichten of mailinglijst en blijf op de hoogte van het beste online bookmakers aanbod voor het WK voetbal in Rusland.

Meld je aan op onze WK voetbal 2018 push-berichten

Push-Berichten

Wil je elke dag automatisch een melding krijgen wanneer wij het blog geplaatst hebben? Dat kan met één simpele klik. Op deze pagina staat een rode bel. Klik hierop en je krijgt de vraag of je onze push-berichten wilt ontvangen.

Je kunt de berichten ontvangen op je telefoon, tablet of computer. En heb je genoeg van onze push-berichten dan kan er op dezelfde rode bel weer afgemeld worden.

Zodra wij een nieuw artikel plaatsen ontvang je een push-bericht met daarin een link naar het artikel op onlinebookmakers.be

Meldingen via de e-mail

Wil je geen push-berichten ontvangen dan is er ook de mogelijkheid jezelf aan te melden op onze mailinglijst. Aan de linkerzijde* hebben wij een inschrijfformulier geplaatst. Vul hier je e-mailadres in en klik op abonneren. Je ontvangt dan een e-mail met een link waarmee je de inschrijving kunt bevestigen.

In elke email zit een afmeld link waarmee ten aller tijde afgemeld kan worden.

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden om een bericht te sturen als wij een nieuw item plaatsen en niet voor andere doeleinden.

Heb je dit bericht al ontvangen via een push-bericht dan ben je al aangemeld 🙂

*Mocht je deze pagina op je mobiel bezoeken dan staat het inschrijfformulier onder dit bericht.

Updated: 8 juni 2018 — 22:46