Maandag 18 juni: de eerste groepswedstrijd van de Rode Duivels

Nagenoeg ons gehele land zit maandag 17.00 uur aan de buis gekluisterd. Dan gaat het WK 2018 voor België namelijk van start. In deze eerste groepsmatch nemen de Rode Duivels het op tegen Panama. Dit is overigens niet de enige wedstrijd die deze dag op het programma staat. Om 14.00 uur staan Zweden en Zuid-Korea tegenover elkaar en om 20.00 uur neemt Tunesië het op tegen Engeland. Laatstgenoemde twee landen zitten samen met onze Rode Duivels en Panama in poule G.

Jij verwacht ongetwijfeld geen spannende match tussen België en Panama. Het land uit Midden-Amerika is terug te vinden op de 55e plek op de wereldranglijst, terwijl ons eigen land in deze lijst op plek drie staat. Op voorhand zou je dus zeggen dat het geen zenuwslopend duel wordt. Wil jij toch de nodige spanning beleven aan dit duel? Sluit dan een weddenschap af bij Unibet.be. Wanneer je hier nog geen account hebt, ontvang je bij een eerste storting een leuke welkomstbonus. Heb je al wel een account? Dan kun jij je vrienden uitnodigen. Hiermee kun jij namelijk tot 500 euro verdienen!

Extra hoge quotering voor België

Vanavond speelt België tegen Panama een wedstrijd waar we van verwachten dat België deze weleens kan winnen. Normaal gesproken zij de quoteringen ook aan de lage kant voor ploegen met een grote winkans. Echter hebben drie legale online bookmakers in België besloten de quoteringen voor de wedstrijd België – Panama flink te verhogen.

Verhoogde quoteringen

BookmakerBelgiëGelijk spelPanamaBookmaker
10.0*7.6019.00
12.0*6.5019.00
Logo bookmaker bwin3.507.0020.00Logo bookmaker bwin

*Let op: deze quoteringen zijn alleen beschikbaar zijn voor nieuwe accounts. Verderop in dit artikel behandelen wij de quoteringen voor spelers die al een account hebben bij Unibet. Klik op het logo van de bookmaker in de tabel om naar de speciale landingpage te gaan met de promotie.

Wist je dat als je een weddenschap bij Unibet plaatst van minimaal €5,- op een groepswedstrijd je kans maakt op een deel van 1 miljoen euro als België het WK in Rusland wint?

Klik hier voor meer informatie…..

Geen hoge quoteringen op winst voor Engeland

De meeste bookmakers schatten de kansen van België en Engeland dit WK redelijk hoog in. Althans, verwacht wordt dat beide landen de groepsfase met gemak overleven. Tunesië en Panama zijn immers een stuk minder. Dit is ook te zien in de quoteringen. Winst van Engeland levert je niet veel op want het is maar een quotering van 1.38. Bij Zweden – Zuid-Korea is dit anders. Bij dit duel kun je namelijk 2.05 keer je inzet winnen wanneer jij de Scandinaviërs als winnaar selecteert. Winst van Zuid-Korea levert je zelfs 4.10 keer je inzet op.

Kansrijke weddenschappen met een hoge quotering

Wil jij per se inzetten op de wedstrijd van België? Dan zoek je mogelijk naar kansrijke weddenschappen met een hoge quotering. Je kunt in dat geval de weddenschap ‘over 2,5 doelpunten’ afsluiten bij Unibet.be. Hier staat momenteel namelijk een quotering van 1.72 op. Een andere mogelijkheid is de weddenschap ‘België wint en over 2,5 doelpunten. Dit levert je op dit moment 1.75 keer je inzet op wanneer je deze weddenschap afsluit bij Unibet.be. Denk jij dat Romelu Lukaku in de match tegen Panama weet te scoren? Zet je geld dan in op een doelpunt van hem. Hier staat momenteel een quotering van 1.74 op.

Voor wat betreft Tunesië – Engeland kun je ook inzetten op het aantal doelpunten in de wedstrijd. ‘Over 2,5 doelpunten’ geeft hier een quotering van 2.15. Waarom zo hoog? Omdat Tunesië een vrij stugge ploeg is. Zo wist Spanje er onlangs in een vriendschappelijk duel met slechts 0-1 van te winnen door een doelpunten in de 85e minuut. Je zou in dat geval bijvoorbeeld in kunnen zetten op ‘under 2,5 doelpunten’. Deze weddenschap geeft een quotering van 1.73.

12X Je inzet bij Ladbrokes als België wint tegen Panama

Nog talloze andere weddenschappen

In tegenstelling tot België – Panama en Tunesië – Engeland is de wedstrijd Zweden – Zuid-Korea een stuk lastiger te voorspellen. Durf jij hier geen winnaar aan te wijzen? En vind je het ook vrij risicovol om te wedden op het aantal doelpunten in deze wedstrijd? Dan besluit jij mogelijk geen weddenschap te plaatsen op deze match. Dat is echter niet nodig. Je kunt bij Unibet.be namelijk ook wedden op allerlei statistieken, zoals het aantal kaarten, het aantal schoten op doel en het aantal keer dat een speler buitenspel staat. Ook bij de wedstrijden van België en Engeland heb je deze mogelijkheid. Jij kunt voor jezelf dus altijd een weddenschap afsluiten waarvan je denkt dat het risico beperkt is.

Wie wordt de WK-winnaar?

Denk jij dat onze Rode Duivels aan het einde van het toernooi de cup omhoog mogen houden? Sluit hier dan een weddenschap van minimaal 5 euro op af bij Unibet.be. Wordt ons land daadwerkelijk Wereldkampioen? Dan verdeelt Unibet.be 1 miljoen euro onder de mensen die zich hebben ingeschreven voor deze promotie en een weddenschap op België hebben afgesloten. Een makkelijke manier om een leuk geldbedrag in de wacht te slepen dus! Wacht daarom ook niet langer en plaats een weddenschap op toernooiwinst van België.

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.