Jupiler Pro League, kijk en wed bij Unibet!

Vrijdag 28 juli zal de Jupiler Pro League weer gaan beginnen. En hoe?! Ze gaan van start met een echte topper van een wedstrijd. In de Bosuil zal kampioen Anderlecht op bezoek gaan komen. Daarnaast staan er nog 4 wedstrijden gepland voor de zaterdag en 3 voor de zondag. Deze wedstrijden kunnen via een live stream gevolgd worden door de spelers van Unibet. Wel zal je €0,10 op de account moeten hebben staan om deze wedstrijd te kunnen kijken. Het is zelfs mogelijk om tijdens de wedstrijd live te kunnen inzetten op verschillende weddenschappen. Zo kan je het kijken nog spannender maken!

Jupiler Pro League, kijk en wed bij Unibet!

Vanaf seizoen 2017/2018 is het dus echt mogelijk om de wedstrijden van de Jupiler Pro League live te bekijken via je spelersaccount van Unibet. Dat je kunt wedden op een wedstrijd tijdens de Jupiler Pro League maakt het kijken naar de wedstrijd alleen maar spannender.

Het is al eens eerder geweest dat de klanten van Unibet konden genieten van 30.000 livestream evenementen, waaronder het kijken naar de Bundesliga, Serie A, La Liga of de Proximus League. Deze streams werden dan ook massaal bekeken en Unibet verwacht dat de livestream van de Jupiler Pro League dan ook massaal bekeken zal gaan worden. De wedstrijden zullen worden voorzien van commentaar en de klanten van Unibet zullen kunnen kiezen in welke taal ze de wedstrijd willen gaan volgen. Unibet heeft voor haar klanten de Nederlandse taal, Franse taal en Engelse taal beschikbaar voor haar livestream.

Heb je nog geen account bij Unibet? Zorg dan dat je hier een account aanmaakt en een eerste storting maakt. Naast je welkomstbonus krijg je ook toegang tot de livestreams van de Jupiler Pro League.

Deze streams kunnen worden aangeboden omdat Unibet beschikt over een Watch & Bet Streaming Live.

Jupiler Pro League bij Unibet

Kijk en wed op de Jupiler Pro League bij Unibet (voor accounts met min. €0.10)