Gratis weddenschap van €10,- op het WK voetbal zonder voorwaarden

Ladbrokes Sportsbook heeft weer een promotie waarmee je een gratis weddenschap kunt plaatsen op het WK voetbal in Rusland. Nieuwe spelers ontvangen een voucher van €10,- die geheel vrij te besteden is en ook nog eens zonder rondspeelvoorwaarden.

Gratis weddenschap van €10,- op het WK voetbal zonder rondspeelvoorwaarden.

€10,- Gratis inzetten op België

Hoewel je zelf mag bepalen hoe je deze voucher van €10,- inzet is het natuurlijk super leuk om deze in te zetten op de wedstrijden van de Rode Duivels. De quoteringen op het Belgische elftal zijn niet extreem hoog, maar dat komt omdat de win kansen voor België een stuk hoger liggen dan voor de andere teams waartegen ze spelen in de groepsfase.

Quoteringen Ladbrokes groepswedstrijden België

Quoteringen Ladbrokes groepswedstrijden België

Hoe ontvang je de voucher

Om de voucher te ontvangen dien je gebruik te maken van deze link. Je komt dan op de speciale landingspage terecht van deze promotie. Vul je e-mailadres in en je ontvang direct een email met je vouchercode.

De voucher heeft een waarde van €10,- en eventuele winsten kunnen direct zonder enige voorwaarden uitbetaald worden. Je hoeft dit gratis geld niet perse voor sportweddenschappen te gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld ook inzetten bij één van de honderden casino spellen die je kunt spelen bij Ladbrokes.

De voucher promotie van €10,- loopt tot 15 juni 2018. Daarna kun je geen aanspraak meer maken op deze voucher. Klik hier en ga snel naar Ladbrokes en profiteer van deze unieke kans.

Heb je al een account?

Heb je al een account bij Ladbrokes en wil je toch graag een gratis weddenschap afsluiten op het WK voetbal? Neem dan eens een kijkje bij Betcenter, want ook hier krijg je een gratis weddenschap van €10,-

Quoteringen kunnen voor en tijdens het toernooi altijd wijzigen. Heb je eenmaal een weddenschap vastgelegd dan blijft de quotering gelden waarop je hebt ingezet. De quoteringen die wij tonen in de tabellen zijn de quoteringen die beschikbaar zijn/waren op het moment van publicatie. Voor de meeste actuele quotering verwijzen wij jullie naar de website van de aanbieder.