Gokken op vier verschillende WK-wedstrijden? Het kan zaterdag 16 juni!

Zaterdag 16 juni: dag drie alweer van het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Gedurende deze dag staan er niet één, niet twee, niet drie, maar vier (!) wedstrijden op het programma. Om 12.00 uur is het Frankrijk – Australië, om 15.00 uur Argentinië – IJsland, om 18.00 uur Peru – Denemarken en om 21.00 uur Kroatië – Nigeria. Dat wordt dus een hele dag voor de buis doorbrengen en natuurlijk een aantal weddenschappen afsluiten.

Gokken op vier verschillende WK-wedstrijden? Het kan zaterdag 16 juni!

Bij de Belgische bookmaker Stanleybet.be kun jij bij alle vier de wedstrijden bijna 200 verschillende weddenschappen afsluiten. Je hebt dus ongekende mogelijkheden. Ben je nog niet bekend met Stanleybet.be? Neem dan gerust eens een kijkje. Wel willen we je alvast vertellen dat deze bookie een interessante welkomstbonus heeft. Deze geldt alleen voor mensen die nog geen account hebben. Heb jij nog geen account? Maak er dan eentje aan en stort er direct geld op. Van Stanleybet.be krijg je vervolgens een welkomstbonus van 200% over je eerste storting. Hier zit een maximum van 100 euro aan vast. Wil jij de bonus optimaal benutten? Stort de eerste keer dan direct 50 euro. Stanleybet.be vult jouw saldo vervolgens aan tot 150 euro, waardoor jij een mooi bedrag hebt om te gokken op de wedstrijden van zaterdag 16 juni!

Unibet verdeeld €1.000.000 als België het WK wint

Ook Unibet pakt flink uit tijdens het WK voetbal in Rusland. Naast extra hoge bonussen en quoteringen hebben ze weer een geweldige promotie waarbij er onder alle deelnemers €1.000.000,- verdeeld zal worden als België het WK voetbal weet te winnen.

Schrijf je hier in en maak kans op een deel van 1 miljoen!

Wie wint het duel?

Sommige voetbalwedstrijden zijn op voorhand lastig te voorspellen. Bij Frankrijk – Australië en Argentinië – IJsland hoef jij mogelijk niet lang na te denken over een winnaar. Denk jij dat het thuisspelende land in beide wedstrijden wint? Dan kun je hier bij Stanleybet.be natuurlijk op inzetten. Deze Belgische bookmaker weet echter ook dat zowel Argentinië als Frankrijk torenhoog favoriet is in hun eerste duel. Daarom staat er op Frankrijk een quotering van 1.22 en op Argentinië van 1.30. Niet bepaald de moeite waard natuurlijk. Het wordt echter een stuk interessanter wanneer jij verwacht dat één van de twee landen punten gaat verspelen. Zo krijg jij bij winst van Australië 13.75 keer je inzet en bij winst van IJsland 11.50 keer je inzet. Een gelijkspel levert respectievelijk quoteringen van 5.75 en 4.70 op.

Weddenschappen met betrekking tot doelpunten

Bij Frankijk – Australië en Argentinië – IJsland mag jij dan misschien makkelijk een winnaar aan kunnen wijzen, maar dat wordt bij Peru – Denemarken en Kroatië – Nigeria mogelijk een stuk lastiger. Gelukkig helpt Stanleybet.be je uit de brand. Je kunt namelijk meer van alleen maar 1×2-weddenschappen plaatsen bij deze Belgische bookmaker. Zo kun je bij de duels die jij bestempelt als risicovol bijvoorbeeld geld inzetten op doelpunten. Bij Stanleybet.be kun je bijvoorbeeld gokken in welke minuut de eerste goal valt in de wedstrijd tussen Peru – Denemarken. Tussen minuut 0-15 (3.15), tussen minuut 16-30 (3.75) of tussen minuut 31 en het einde van de eerste helft (4.65). Denk jij dat het eerste doelpunt nog langer op zich laat wachten? Dan wordt de quotering alleen maar hoger. Vind jij zelfs gokken op doelpunten nog een te groot risico in deze wedstrijden? Dan kun je het ook bij corners laten. En zo heb je bij Stanleybet.be nog talloze mogelijkheden rond de vier wedstrijden van zaterdag 16 juni.

Klik hier voor het actuele aanbod van Stanleybet

Verhoogde quoteringen? Neem meer risico!

Ben jij niet tevreden met de hoogte van de quoteringen voor bepaalde weddenschappen? Kies dan een weddenschap uit met meer risico. Zo kun je de quoteringen bij Frankrijk en Argentinië bijvoorbeeld betrekkelijk eenvoudig opkrikken bij Stanleybet.be. Hoe? Door te wedden dat beide landen zowel de eerste als de tweede helft van hun match winnen. Wanneer Frankrijk de eerste en tweede helft wint, krijg jij hier 1.70 keer je inzet voor. Lukt dit de Argentijnen ook? Dan krijg jij 1.90 keer je inzet. Denk je dat zowel Frankrijk als Argentinië hierin slaagt? Dan kun je deze twee weddenschappen ook combineren. In dat geval krijg je in totaal namelijk een quotering van 3.23. Het risico is aanzienlijk groter, maar je kunt op deze manier wel meer geld overhouden aan wedstrijden waarvan de winnaar op voorhand al bijna bekend is.

Klik hier voor het actuele aanbod van Stanleybet

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.

Updated: 16 juni 2018 — 07:01