Extra hoge quoteringen voor de WK wedstrijd België – Panama

Maandag 18 juni is het zover, dan zullen de Rode Duivels voor het eerst het eerst in actie gaan komen tijdens het WK voetbal in Rusland. De 1e tegenstander is Panama en als we naar de statistieken kijken zal dit geen probleem moeten zijn voor de Belgen.

Extra hoge quoteringen bij online bookmakers

Hoewel de winkans voor de Belgen een stuk hoger liggen dan voor Panama hebben veel online bookmakers in België besloten te quoteringen voor deze wedstrijd een stuk hoger te maken. Normaal is een quotering een stuk lager als men ervan uit gaat dat een ploeg erg makkelijk zou kunnen winnen.

We zetten deze quoteringen voor jullie hier op een rij:

10X Je inzet bij Unibet als België wint

De eerste online bookmaker waar je een hogere quotering krijgt als België van Panama wint is Unibet. Deze bookmaker geeft je een gegarandeerde quotering van X 10 wat uitzonderlijk hoog is. Zeker gezien de winkansen van de Belgen tegenover Panama

Deze speciale promotie is echter alleen beschikbaar voor een ieder die nog geen sportsbook account heeft bij Unibet. Heb je wel een account dan gelden de normale quoteringen zoals deze op de Unibet website vermeld zijn. ( X 1.19 )

De maximale inzet voor deze promotie is €5,- Weet België te winnen dan ontvang je €45,- cash van Unibet. En zet je zowieso €5,- in op deze groepswedstrijd dan voldoe je meteen aan de voorwaarden om kans te maken op een deel van 1 miljoen euro. Want Unibet verdeeld 1 miljoen euro al België het WK in Rusland wint.

12X Je inzet bij Ladbrokes als België wint tegen Panama

Ook de online bookmaker Ladbrokes komt met extra hoge quoteringen voor de wedstrijd België – Panama. Nieuwe spelers krijgen namelijk hun inzet X12 als België wint van Panama.

Hoe kom je in aanmerking voor deze speciale promotie?

Open eerst een rekening bij Ladbrokes en stort minimaal €10,- in je account. Plaats vervolgens een weddenschap van maximaal €10,- op de groepswedstrijd België – Panama en je ontvangt een quotering van X12

Om deze promotie te ontvangen dien je de promocode LAD12 op het inschrijf formulier in te vullen. Gebruik je button hieronder dan wordt de promocode automatisch ingevuld.

Wed €10,- op België – Panama en win €120,-!

12X Je inzet bij Ladbrokes als België wint tegen Panama

 

Wed €5,- Krijg €10,- Actie: België – Panama bij Betway

Ook Betway heeft een speciale promotie voor de WK wedstrijd tussen België en Panama.  Plaats je een weddenschap van minimaal €5,- op deze wedstrijd dan ontvang je een gratis weddenschap van €10,- Enkel enkelvoudige weddenschappen die op België – Panama (18 juni 2018) geplaatst zijn, komen in aanmerking.

Dit is natuurlijk mooi meegenomen want de kans dat België van Panama wint is natuurlijk erg groot. En deze promotie is voor iedereen beschikbaar. Zowel nieuwe als bestaande spelers bij Betway kunnen meedoen met deze promotie.

Wed €5,- Krijg €10,- Actie: België – Panama bij Betway

Ook Bwin verhoogd de quoteringen naar X 3.5 voor België

Ook de online bookmaker Bwin heeft de quoteringen voor België – Panama verhoogd naar X 3.5 (was 1.17) en deze verhoogde quotering geld voor zowel nieuwe als bestaande spelers.

Ga naar de website van Bwin en plaats een weddenschap op deze wedstrijd met de quotering van X 1.17 vervolgens speel je automatisch mee met de verhoogde quoteringen. Alles wat je wint boven de X 1.17 wordt uitbetaald als een freebet.

Zet je bijvoorbeeld €10,- euro in op deze wedstrijd en België wint dan ontvang je €35,- waarvan €11.70 cash en €24,- aan freebets.

Speel hier mee voor 3.5x je inzet bij Bwin

Ook Bwin verhoogd de quoteringen naar X 3.5 voor België