Extra hoge quoteringen voor de WK wedstrijd België – Engeland

Vandaag zullen de Rode Duivels voor de derde keer in actie komen tijdens het WK voetbal in Rusland. Hoewel België al door is naar de volgende ronde beloofd de wedstrijd België – Engeland toch een spannende wedstrijd te worden.

Extra hoge quoteringen bij Unibet X10

Unibet zet ook bij de wedstrijd Engeland – België weer hoog in voor nieuwe spelers. Heb je nog geen sportsbook account bij Unibet dan ontvang je de inzet X10 als je de uitslag van de WK wedstrijd Engeland – België goed weet te voorspellen.

Klik hier voor de website van Unibet

Quotering bij Ladbrokes op Engeland – België x 12

hoge quoteringen engeland - belgie

Wedden op de wedstrijden in groep G

Groep G is in feite al gespeeld. De twee landen die doorgaan zijn al bekend: Engeland en België. Deze twee landen maken in een onderling duel alleen nog uit wie van de twee groepswinnaar wordt. De match tussen Panama en Tunesië gaat in feite nergens meer over, maar toch wil geen van de twee met 0 punten terug naar huis. Ook rond deze twee duels zijn er dus zeker wel interessante weddenschappen af te sluiten bij Unibet.be.

Voorkeur voor plek 2?

Er dreigt een bizar scenario voor groep H. België en Engeland staan namelijk exact gelijk, zowel in punten als in doelpunten voor en tegen. Mocht de onderlinge ontmoeting in een gelijkspel eindigen, dan wordt er gekeken naar het aantal gele kaarten. Dit is momenteel in het voordeel van Engeland. Daarom staan de Engelsen ook bovenaan in de groep. Engeland kreeg tot dusver twee keer geel, de Rode Duivels drie keer. Die tweede plek komt België overigens helemaal niet verkeerd uit. Zeker niet wanneer Colombia wint van Senegal en Japan wint van Polen. Japan wordt in dat geval eerste, Colombia tweede. Wanneer België op plek twee eindigt, treft het dan Japan en niet Colombia. Op papier een mindere tegenstander natuurlijk. Een gelijkspel komt België in dat geval dus helemaal niet slecht uit. De weddenschap ‘België of gelijkspel’ of ‘Engeland of gelijkspel’ is in dat geval goed mogelijk. De eerste weddenschap staat op 1.43, terwijl de tweede op 1.50 staat.

Updated: 27 juni 2018 — 21:20