Donderdag 28 juni: een bijzondere match voor de Rode Duivels

De laatste wedstrijden van de groepsfase worden donderdag 28 juni afgewerkt. Op deze dag staat onder meer de wedstrijd tussen Engeland en de Rode Duivels op het programma. Dit is echter niet de enige match die afgewerkt wordt. Panama en Tunesië nemen het in groep G om 20.00 uur eveneens tegen elkaar op. Om 16.00 uur staan er twee wedstrijden in groep H op het programma: Japan – Polen en Senegal – Colombia. Kortom: je hebt dus wederom vier wedstrijden waar jij op kunt wedden bij Unibet.be.

Bij drie van de vier matchen heeft Unibet.be meer dan 500 weddenschappen. Alleen bij de match tussen Panama en Tunesië zijn dit er aanzienlijk minder. Maar met om en nabij de 350 weddenschappen heb jij ook hier dus nog genoeg keus. Om de weddenschappen op deze duels te kunnen plaatsen, moet jij natuurlijk wel een account hebben. Ga je deze aanmaken? Doe dan direct een eerste storting. De legale, Belgische bookmaker Unibet.be geeft jou namelijk ook een stortingsbonus. Over jouw eerste storting krijg jij een 200% bonus van Unibet.be, tot maximaal 80 euro. Om optimaal te profiteren van deze aanbieding, stort je minimaal 40 euro op jouw account bij Unibet.be. Heb jij reeds een account bij deze bookmaker? Nodig dan vijf vrienden uit ook een account aan te maken. Als zij naar jou verwijzen, kun jij namelijk tot 500 euro bonusgeld verdienen!

Interessante weddenschappen in groep H

In groep H staat er bij beide wedstrijden nog wat op het spel. Japan en Senegal hebben allebei genoeg aan een gelijkspel om de achtste finale te halen. Colombia moet winnen om zeker te zijn van een plek bij de laatste zestien. Polen speelt nergens meer om, behalve dan om de eer. Zoek jij nog wat interessante weddenschap om te plaatsen op deze groep? Wij hebben er een paar voor je uitgelicht.

Minimaal één punt voor de volgende ronde

Japan en Senegal hebben voldoende aan een gelijkspel om de volgende ronde te bereiken. Het is dan ook goed denkbaar dat zij niet volle bak voor de winst gaan. Vooral bij Senegal is dit niet te verwachten. Bookmaker Unibet.be is namelijk van mening dat Colombia de grote favoriet is in dit duel. Ook Japan, dat speelt tegen het reeds uitgeschakelde Polen, zal niet al te veel moeite hebben met een gelijkspel. Al wordt het Aziatische land wel tweede wanneer beide duels in een gelijkspel eindigen. Je kunt bij Unibet.be op een gelijkspel inzetten, maar dat is natuurlijk een groot risico. Het is ook mogelijk om in te zetten op zowel winst voor een land als gelijkspel. Je kiest in dat geval voor de weddenschap ‘Dubbele kans’. De weddenschap ‘Senegal of gelijkspel’ levert je 2.00 keer je winst op, terwijl ‘Japan of gelijkspel’ op een quotering van 1.44 staat.

Winst voor Colombia

Colombia heeft in de eerste twee groepsmatchen laten zien over behoorlijk wat kwaliteit te beschikken. Niet zo gek ook dat Unibet.be de Zuid-Amerikanen tot favoriet heeft gebombardeerd voor de match met Senegal. Bij winst zijn de Colombianen immers zeker van een plek in de volgende ronde. Heb jij er alle vertrouwen in Colombia aan het langste eind trekt? Zet je geld hier dan op in. Wed jij op winst voor de Zuid-Amerikanen en winnen zij ook? Dan verdien jij 1.88 keer je inleg bij Unibet.be.

Wedden op de wedstrijden in groep G

Groep G is in feite al gespeeld. De twee landen die doorgaan zijn al bekend: Engeland en België. Deze twee landen maken in een onderling duel alleen nog uit wie van de twee groepswinnaar wordt. De match tussen Panama en Tunesië gaat in feite nergens meer over, maar toch wil geen van de twee met 0 punten terug naar huis. Ook rond deze twee duels zijn er dus zeker wel interessante weddenschappen af te sluiten bij Unibet.be.

Voorkeur voor plek 2?

Er dreigt een bizar scenario voor groep H. België en Engeland staan namelijk exact gelijk, zowel in punten als in doelpunten voor en tegen. Mocht de onderlinge ontmoeting in een gelijkspel eindigen, dan wordt er gekeken naar het aantal gele kaarten. Dit is momenteel in het voordeel van Engeland. Daarom staan de Engelsen ook bovenaan in de groep. Engeland kreeg tot dusver twee keer geel, de Rode Duivels drie keer. Die tweede plek komt België overigens helemaal niet verkeerd uit. Zeker niet wanneer Colombia wint van Senegal en Japan wint van Polen. Japan wordt in dat geval eerste, Colombia tweede. Wanneer België op plek twee eindigt, treft het dan Japan en niet Colombia. Op papier een mindere tegenstander natuurlijk. Een gelijkspel komt België in dat geval dus helemaal niet slecht uit. De weddenschap ‘België of gelijkspel’ of ‘Engeland of gelijkspel’ is in dat geval goed mogelijk. De eerste weddenschap staat op 1.43, terwijl de tweede op 1.50 staat.

Wie blijft puntloos?

Panama en Tunesië strijden om de eer in hun laatste groepsmatch. Daarom kan dit nog wel degelijk een leuk potje worden. Tunesië is volgens Unibet.be de favoriet. Op zich niet gek ook, want de voetbalhistorie van dit land is een stuk rijker dan die van Panama. Voor winst van Tunesië krijg jij momenteel 1.83 keer je inzet, tegenover 4.65 voor winst van Panama. Het is natuurlijk ook mogelijk dat beide landen met één puntje terug naar huis gaan. De quotering voor een gelijkspel staat op 3.80.