Donderdag 14 juni: wedden op de openingswedstrijd van het WK 2018

Het Wereldkampioenschap voetbal van 2018 wordt donderdag 14 juni in gang gezet. Nadat het toernooi middels een ceremonie officieel is geopend, neemt gastland Rusland het in een rechtstreeks duel op tegen Saoedi-Arabië. Op papier is dit natuurlijk niet de meest spraakmakende wedstrijd die in de groepsfase gespeeld wordt. Toch kan het een bijzonder aantrekkelijk duel worden. Heel Rusland verwacht namelijk dat het nationale team de poulefase overleeft. Om de droom van de natie niet direct uiteen te laten spatten, is een driepunter tegen het Aziatische land noodzakelijk. Verwacht jij daarom ook dat Rusland aan het langste eind trekt? Zet hier dan wat geld op in bij Unibet.be! Dit kan je maar zo een leuk zakcentje opleveren. Heb jij reeds een account bij deze bookie? Nodig dan je vrienden uit om ook een account aan te maken. Dit kan je tot 500 euro bonus opleveren!

Unibet verdeeld €1.000.000 als België het WK wint

Ook Unibet pakt flink uit tijdens het WK voetbal in Rusland. Naast extra hoge bonussen en quoteringen hebben ze weer een geweldige promotie waarbij er onder alle deelnemers €1.000.000,- verdeeld zal worden als België het WK voetbal weet te winnen.

Schrijf je hier in en maak kans op een deel van 1 miljoen!

Het eindresultaat van de wedstrijd

Wanneer jij verwacht dat Rusland de overwinning in de wacht sleept, is het natuurlijk logisch dat jij een weddenschap plaatst op de uitkomst van de wedstrijd. In dat geval kies je natuurlijk voor Rusland. Bij Unibet.be staat momenteel een quotering van 1.40 op Rusland. Zet jij een bedrag van 10 euro in op deze uitkomst en wint Rusland inderdaad? Dan krijg jij een bedrag van 14 euro teruggestort. Zie jij Rusland absoluut niet verliezen van Saoedi-Arabië? Dan kun je natuurlijk ook een groter bedrag inzetten op deze weddenschap of spelen met een -1 handicap op Rusland.

Kiesjefavorietebookmaker
Logo bookmaker bwin
Circus Sportsbook
Betway België Sports Review

Het is echter ook denkbaar dat Rusland het lastig gaat krijgen tegen de Saoedi’s. Het gastland is namelijk nog niet bepaald in vorm. Als je van een gokje houdt, kun je natuurlijk ook inzetten op winst van Saoedi-Arabië. Unibet.be geeft hier een quotering van 10.00 voor. Dit is dus een vrij groot risico, maar je kunt er behoorlijk mee winnen. Wil je het risico verkleinen? Dan kun je bij de Belgische bookmaker ook een ‘Dubbele kans’-weddenschap plaatsen. Zet je geld in dat geval bijvoorbeeld in op ‘Saoedi-Arabië of een gelijkspel’. De quotering daalt dan weliswaar van 10.00 naar 3.10, maar je loopt ook aanzienlijk minder risico.

Hoeveel doelpunten worden er gescoord

Wedden op voetbalwedstrijden is natuurlijk risicovol. Je kunt op voorhand immers nooit voorspellen wat het resultaat is. Was dat maar zo, want dan was je nu schatrijk geweest. Helaas. Ook de uitkomst van Rusland – Saoedi-Arabië kunnen we niet voorspellen. Verwacht jij een spannend duel en durf je geen winnaar aan te wijzen? Gok dan op doelpunten in plaats van op de uitkomst van de match. Het voordeel van wedden op het aantal gescoorde doelpunten is dat het niet uitmaakt welk land er scoort. Althans, niet wanneer je voor totaaldoelpunten in de wedstrijd gaat. In de openingswedstrijd van het WK 2018 levert ‘over 1,5 goals’ je een quotering van 1.38 op, terwijl je voor ‘over 2,5 goals’ 2.25 keer je inzet krijgt. Naast het inzetten op totaalgoals kun jij bij Unibet.be ook inzetten op het aantal doelpunten dat bijvoorbeeld Rusland maakt in deze match. Ook kun je gokken op het aantal doelpunten in de eerste en/of tweede helft.

Doelpuntenmakers

Het gokken op de uitkomst van een duel is soms al een behoorlijk risico. Het kan echter altijd gekker. Zo kun je bij Unibet.be ook een weddenschap afsluiten met betrekking tot de doelpuntenmaker(s). Bij de legale, Belgische bookmaker kun jij bijvoorbeeld inzetten op een doelpunt van de Russische aanvaller Fedor Smolov. Op een doelpunt van hem staat een quotering van 1.93. Denk je dat hij het openingsdoelpunt van het toernooi maakt? Dan krijg je hier zelfs 3.30 keer je inzet voor. Ter vergelijking: op een doelpunt van Mohammad Al-Sahlawi staat een quotering van 5.25.

Kiesjefavorietebookmaker
Logo bookmaker bwin
Circus Sportsbook
Betway België Sports Review

Talloze ‘specials’

Naast de 1×2-weddenschap, het aantal doelpunten en de doelpuntenmakers biedt Unibet.be nog talloze weddenschappen aan rond Rusland – Saoedi-Arabië. In totaal kun je zelfs meer dan 400 mogelijke ‘bets’ plaatsen op het openingsduel. Je kunt verder nog weddenschappen afsluiten omtrent het aantal kaarten en het aantal hoekschoppen. Daarnaast zijn er per speler nog een aantal leuke ‘specials’. Kortom: de keuze voor wat betreft de wedstrijd op donderdag 14 juni is reuze bij Unibet.be!

De quoteringen die in deze tekst vermeld zijn, zijn de quoteringen op moment van schrijven van dit artikel. Deze kunnen tussentijds aangepast zijn door de bookmaker.

Updated: 14 juni 2018 — 13:40