Bookmakers

Online BookmakersBookmakers

Online zijn er verschillende bookmakers te vinden die zich alleen op de Belgische markt richten. Maar bookmakers die zich ook internationaal laten zien zijn voor jou zeker de moeite waard. Hieronder vindt de grootste online bookmakers die België te bieden heeft. Op deze pagina bespreken we een paar bookmakers die je kunt bezoeken en gratis een account voor kunt aanmaken.

[fst_topsites num=5 ]

WK Voetbal BraziliëBookmaker: Unibet Sportsbook

Unibet Sportsbook is misschien wel de grootste bookmaker van België. Zo is dat niet alleen in België maar over de hele wereld, want ze hebben het grootste aanbod in weddenschappen en de beste noteringen. Zo kun je bij Unibet vrijwel op elke tak van sport wedden zoals voetbal, hockey en Formule 1. Maar je kunt ook wedden op onderwerpen die niets met sport te maken hebben. Unibet is al jarenlang beschikbaar op de Belgische markt.

Gratis online weddenschappenBookmaker: Betfist

Betfirst was één van de eerste legale online bookmakers die in België officieel van start mocht gaan met een vergunning van de Kansspelcommissie. Begin 2012 heeft Betfirst zijn vergunning gekregen door een samenwerking aan te gaan met Sagevas SA. Nu een paar jaar later is Betfirst uitgegroeid tot één van de grotere bookmakers die je online in België kunt bezoeken. Betfirst heeft vooral een divers aanbod aan weddenschappen in elke sport die er bestaat. Maar in tegenstelling tot de andere bookmakers, heeft Betfirst alleen online weddenschappen en helaas geen casinospellen in haar aanbod.